Ezo

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján

A csillagjegyed ezúttal elkalauzol az álomlakásodba!

 Adj magadnak pár szabad percet az álmodozásra, és képzeld magad álmaid lakásába! A horoszkópod megmutatja, hogyan is nézne ki pontosan. Ha pedig az álomból valóságot szeretnél, használd fel a csillagjegyed mutatta utat, és ültesd át a tippeket a saját otthonodba is!

Tudj meg még több érdekességet magadról a csillagjegyed segítségével:

Bak

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján Neutrális színek, minőségi anyagok, mindez közel a természethez.

Vízöntő

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján A szürke és a kék minden mennyiségben jöhet! A hideg hatáson fával enyhíthetsz.

Halak

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján Sok-sok fény és még több fehér – a lényeg, hogy szellős és világos legyen a tér.

Kos

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján Nem lennél igazi Kos, ha nem adnál valami bársonyt és pirosat az egyébként modern otthonodhoz.

Bika

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján Fejedelmi luxus minden mennyiségben – persze funkcióval és praktikummal töltve.

Ikrek

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján Modern, tágas és fényes tér – sok hellyel az imádott könyveidnek!

Rák

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján A sok családi bútor és ereklye között könnyen múzeumban érezheted magad – dobd fel világos színekkel és némi modern ízzel!

Oroszlán

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján Ragyogó, modern környezetben érzed jól magad, ami tele van híres műalkotásokkal és ikonikus bútorokkal.

Szűz

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján A praktikumot helyezed előtérbe, miközben szereted az esztétikumot is – tökéletes kombináció!

Mérleg

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján A te otthonodban a szimmetria az úr – összecsengő színek és formák dominálnak.

Skorpió

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján A fekete és az arany párosa tökéletesen illik drámai jellemedhez.

Nyilas

Ilyen számodra az álomlakás a horoszkópod alapján A nagy utazó Nyilas (álom)otthonát a világ távoli pontjairól származó kincsek népesítik be.

Forrás: you-journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top