Ezo

Válassz egy szimbólumot, hogy megtudd, mi a személyes spirituális üzeneted!

Lehet, hogy egyszerűnek vagy értelmetlennek tűnnek az alábbi szimbólumok, mégis számodra fontos üzenetet hordozhatnak!

Válassz első ránézésre egyet az alábbi szimbólumok közül! Ne gondolkozz, azt válaszd, amit az ösztöneid elsőre a legszimpatikusabbnak találnak. Az egyes ábrákhoz tartozó üzenetekért görgess a kép alá!

Válassz egy szimbólumot, hogy megtudd mi a személyes, spirituális üzeneted!

1.
Ha az első rajz tetszett a legjobban, ideje lenne bizonyos dolgokat elengedned végre. Bízz jobban az univerzumban és nyugodtan hagyatkozz gyakrabban a megérzéseidre!

2.
A határok alapvetően nem rossz dolgok, de az általad felállított határok nem elég egyértelműek. Tégy egy kis rendet az életedben: gondold át, miért érdemes felelősséget vállalnod és miért nem.

3.
Lehet, hogy nem úgy tűnik, de hidd el: a jó úton haladsz! Ne idegeskedj a jövőn, maradj inkább mindig a pillanatban.

4.
El kell engedned a múlton való rágódást! Addig nem fogsz tudni továbblépni, amíg ezt nem teszed meg.

5.
A dolgok gyorsabban változnak körülötted, mint te magad. Fogadd ezt el, és tűzz ki új célokat, nézz új kihívások elébe!

6.
Túlságosan is érdekel a külvilág, és nem figyelsz eleget befelé. Így viszont könnyen összezavarodsz. Próbáld meg, ahogy csak tudod, lecsitítani az elméd.

7.
Az utóbbi időben túlhajtottad magad, de itt az idő, hogy hátradőlj, relaxálj, és élvezd az életet! Próbálj meg olyan dolgokban is örömet találni, amikben elsőre nem gondoltad volna, hogy sikerül.

8.
Eddig lehet, hogy túlságosan elszigetelted magad, most azonban igyekezz minél több kapcsolatot teremteni másokkal – emberekkel, állatokkal, természettel egyaránt.

9.
Az Univerzum neked tartozik köszönettel, amiért olyan vagy, amilyen! Sokat segítesz másoknak, most pedig nyugodtan várhatod a munkád gyümölcsét.

Forrás: The Mind’s Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top