Ezo

Ezt árulja el az életedről a születési hónapod drágaköve

Keresd meg a születési hónapodhoz tartozó drágakövet, és tudd meg, mit üzen az életedre vonatkozóan!

 A drágaköveknek sokan tulajdonítanak energikus, mágikus erőt – némelyiknek kifejezetten stresszűző hatása is van. Minden hónapnak megvan a maga saját drágaköve, amelyiknek fontos üzenete van az abban a hónapban születettek számára az életükről és a jellemükről is. Tudd meg, neked mit mondanak!

Ezt árulja el az életedről a születési hónapod drágaköve

Január – Gránát

A január szülöttei magasra teszik a mércét, ezért a kemény munka számukra inkább öröm, mint fáradtság. Elképesztően hűséges és érzékeny emberek, de amellett társaságkedvelők is.

Február – Ametiszt

Intelligens, kreatív és szerény emberek a februárban születettek. Az álmaikat mindenképpen szeretnék elérni, ezért makacsok és kalandkeresők is tudnak lenni.

Március – Akvamarin

Vonzó, nagylelkű és és őszinte emberek a márciusiak. Hamar és gyorsan szerelembe esnek, valamint imádnak álmodozni.

Április – Gyémánt

A gyémánt azokat jelképezi, akik erős jellemek: bátrak, néha agresszívak is. Emellett azonban nagylelkűek és szeretőek is.

Május – Smaragd

A smaragd azokat jelképezi, akik makacs, kreatív, kalandvágyó emberek. A május szülöttjeként mélyen megérted a saját lelked, ez pedig segít megérteni másokat is. Örömet hozol a körülötted lévők életébe.

Június – Gyöngy

Egyaránt tartozik hozzád az igazgyöngy és az alexandrit is. Mindkettő erős karizmára utal. Szórakoztató, vonzó és sármos személyiség vagy. Ha megsérülsz, jó sok idő kell a gyógyulásodhoz.

Július – Rubint

Nagyon szereted mások gondját viselni és szuperérzékeny is vagy – ám mindezt mesterien titkolod! Ha valahol konfliktus van, neked ott kell lenned, ugyanis könnyű jellemeddel enyhíted a feszültséget.

Augusztus – Peridot

Pozitív, praktikus és rendíthetetlen személyiség vagy. Ha meg kell oldani valamit, képes vagy túllépni a dobozokon, mikor a megoldást keresed – mások pedig csodálnak emiatt.

Szeptember – Zafír

Hatalmas elvárásaid vannak – saját magaddal szemben. Nagyon kreatív vagy, másokat is inspirálsz az ötleteiddel. A kapcsolataidban kifejezetten hűséges vagy.

Október – Opál

Erős, független, ugyanakkor nagyon barátságos ember vagy. Bárhová könnyen beilleszkedsz, hiszen tudod, hogyan nyerd meg az embereket magadnak.

November – Topáz

Intelligens, ambiciózus, motivált személyiség vagy, aki ritkán fordul másokhoz segítségért. Inkább magadat támaszkodsz, de ez nem jelenti, hogy ne fogadnál el másokat.

December – Türkiz

Energiával és szeretettel teljes ember vagy. Minden lehetőséget megragadsz, és sosem szalasztasz egy alkalmat sem, hogy másokat boldoggá tegyél.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top