Ezo

4 tipp, hogy teremts magadnak jó karmát

Sokszor hallani, hogy valakire azt mondják: jó vagy rossz a karmája. Ha te jobbat szeretnél, számos módon tehetsz érte.

 A karma szanszkrit nyelvről lefordítva cselekedetet jelent. Ha valakire tehát azt mondjuk “jó a karmája” azt is mondhatnánk, “jól cselekszik”. A karma tehát nem egy rajtunk kívül álló dolog: nagyon is hatással lehetünk rá, hogy jó vagy rossz lesz! Lássuk, mit tehetünk a jó karmáért:

4 tipp, hogy teremts magadnak jó karmát

1. Éljünk tudatosan

A jó karma érdekében fontos, hogy maradjunk tudatosak, figyelmesek, és éljünk a jelen pillanatnak. Ezt akár meditáció segítségével is gyakorolhatjuk.

2. Mindig segítsünk másokon

Ha lehetőséged adódik rá, hogy segítsz valakin, mindig tedd meg! Lehet, hogy nem holnap, nem egy hét vagy egy év múlva, de vissza fogod kapni.

3. Legyünk őszinték

Az őszinteséggel tehetjük a legtöbbet a jó karmáért. Csak az igaz, önazonos embereknek lehet igazán jó a karmájuk, ezért mindig törekedjünk az igazat mondani és a szívünk szerint cselekedni.

4. Találjunk célt az életünknek

Nem muszáj, hogy világmegváltó cél legyen: ne feledd, hogy azzal is jobbá teszed a világot, ha a saját életeden, magadon segítesz, hiszen így leszel képes másokon is segíteni. 

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top