Ezo

Nagy kutyahoroszkóp 2014-re

Ha ismered kutyád születésnapját, akkor megtudhatod, hogy házi kedvencednek mi az erőssége és a gyengéje.

Kos kutyus: A gyors

Féltékeny természetű, rendkívüli ragaszkodás fejlődik ki benne a gazdája iránt. Ahogy múlnak az évek, a kutyus szinte megpróbálja előre kitalálni a gazdi kívánságait, és minden feladatot igyekszik tökéletesen végrehajtani.

Nagy kutyahoroszkóp 2014-re

Bika kutyus: A hűséges

Mindig éhes, és talán még a cica kajáját is felfalja. Egyetlen hívó szót ismer: jutifalatka! Ám a Bika jegyében született kutyák sok jó tulajdonsággal rendelkeznek, ragaszkodók, szeretetreméltók, kiválóan alkalmasak gyerekek mellé, remek őrzőkutya.

Ikrek kutyus: Az okos

Az Ikrek jegyű kutyusok gyorsak és okosak, kár, hogy nem tudják a gazdi helyett felvenni a telefont, és elbeszélgetni a hívóval. Könnyen megtanulnak mindent, és igen pletykásak: azonnal elugatják a környékbeli kutyáknak, ami a környezetükben történt.

Rák kutyus: A rapszodikus

Sok szeretetre, dicséretre, simogatásra van szüksége. A Hold hatása rá is érvényes, ezért fordulhat elő, hogy hol gyanakvó, és mindenkit megugató – netán harapó! –, hol bízik mindenkiben, és örömében még a biciklis postás láttán is csóválja a farkát.

Nagy kutyahoroszkóp 2014-re


Oroszlán kutyus: A legek legje   

Nem szereti a pórázt, és a nagy sétákat sem, mert egyrészt lusta, másrészt arra szeretne menni, amerre ő akar, vagy semerre, csak nagyokat aludna. De megbízható házőrző kutya, aki megvédi gazdáját és annak otthonát is.

Szűz kutyus: A tiszta

A legtisztább kutya, némely tenyésztő azt állítja, hogy a kölyök már szobatisztán születik. Gyorsan tanul, imád mozogni, szereti a hosszú sétákat, ragaszkodó, a szokások rabja, ezért általában mindig ugyanannyi ételadagot fogad el.

Mérleg kutyus: A szépség

A Mérleg jegyében született kutyus imádja a kényeztetést, a finom falatokat, ő a konyha őrzője, szereti a lakásban azokat a helyeket birtokolni, ami a gazdáé, például a fotelt, a kanapét, és a családdal együtt onnan nézi a tévét. Aztán ha megunja, ő foglalja el elsőként a gazdi ágyában a legnagyobb helyet.

Skorpió kutyus: A legbátrabb

Csupa tűz kutyus, bármilyen állatnak nekimegy, a rókától kezdve akár a vidráig vagy a vaddisznóig. Nagyon jó a természete, de ha más kutyák kihozzák a sodrából, félelmet nem ismerve, bármilyen ellenféllel szemben kiáll. Gazdiját imádja, álmodozva hajtja fejét a kezére.

Nagy kutyahoroszkóp 2014-re

Nyilas kutyus: A dicsekvő

Nyilas jegyű eb programokat csinál a gazdinak, egyenesen megszervezi az életét, mellette garantáltan egyetlen perc sem lesz unalmas. Még az is lehet, hogy összehoz bennünket más kutyatulajdonosokkal, és ha eddig a szinglik életét éltük, vagy rossz volt a házasságunk, Nyilas kutyusunk segít a változtatásban.

Bak kutyus: A kóborló

Okos és hiú kutya, fontos számára, hogy hamar megtanulja, amire a gazdi meg akarja tanítani. A többi állattal elég sűrűn lekezelően viselkedik, mintha tudatában lenne annak, hogy nem akármilyen alomból származik. Még ha kóbor ebként szedték össze, akkor is tapasztalható némi beképzeltség.

Vízöntő kutyus: Csak lazán!

A Vízöntő kutyus utálja a leginkább a pórázt, akár fuldoklási rohamokat is képes előadni. Csak és kizárólag arra megy, amerre neki tetszik. A gazdi a nevelést hamar feladja, mert látja, hogy ebénél pusztába kiáltott minden szó. Viszont nem nyúl a cipőkhöz, és nagy csavargó, aki rendszerint visszatalál az otthonába.

Halak kutyus: Az odabújós

Odabújós típus, akivel gyengéden kell foglalkozni, nem szerencsés, ha sürgetjük. Imádja a gazdit, szeret vele tévézni, és természetesen egy ágyban aludni. Nem bízik az idegenekben, először ki nem állhatja őket, csak lassan barátkozik meg velük.

Nagy kutyahoroszkóp 2014-re

A Kutyahoroszkóp a Nők Lapja Ezotéria legfrissebb számában jelent meg!

Nagy kutyahoroszkóp 2014-reAz aktuális szám tartalmából

Asztrobeszélgetés Koós Rékával
Éves horoszkóp előrejelzés
A titokzatos “fehér zaj”
Kastélyokban bolyongó lelkek
Útikönyvek segítik a túlvilági utazást
Interjú Halász Judittal
Interjú Péterfy Borival

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top