Aktuális

Intimtorna… – II. rész





– A rossz szexnek lehetnek egészségkárosító hatásai?
– A lelki sérüléseken túl gyakran vezet az altesti erek tágulatához, illetve a húgycső, hüvely gyulladásaihoz. Ezeknek szövődményeként további hüvelygyengülés jöhet létre.


– Mit kellene tennünk annak érdekében, hogy tudatosabban álljunk altesti izmaink védelméhez?
– Az első lépés az, hogy megismerkedjünk velük. Nem kell hozzá más, mint egy tükör. Vizsgáljuk meg, hogyan mozognak, húzódnak és ernyednek el. Hüvelyünk erősségét úgy ellenőrizhetjük, ha függőleges helyzetben felvezetjük egy vagy két ujjunkat, és teljes erőnkből megszorítjuk.




Optimális esetben a hüvelynek egész hosszában azonos erősséggel markolnia kell. Ezt azonban szinte senki nem fogja tapasztalni. Ki azt  fogja érezni, hogy alul, ki azt, hogy felül, ki azt, hogy középen tud több erőt kifejteni. Aki azonban kitartóan végzi az intimtorna alapgyakorlatait – amelyek kezdetben napi tíz percet vesznek igénybe – két hónap múltán hihetetlen változásnak lehet tanúja. A hüvely ennyi idő alatt átlagosan százharminckét százalékkal képes megerősödni. Kitisztulnak az idegpályák, sokkal érzékenyebbek leszünk az erotikus ingerekre, nő az orgazmuskészségünk, új erek fejlődnek, amelyek nagyobb hatásfokkal működtetik a szeméremtest izomzatát és a szexuális nedveket termelő mirigyeket. A nők – és partnereik – egy idő után azt veszik észre, hogy megfiatalodtak.






– Hol lehet elsajátítani a gyakorlatokat?
– Videokazettáról a javasolt szabályok betartásával, vagy tanfolyamokon, képzett trénerektől tanulható a jogvédett módszer. A láthatatlan izmokat nehéz megmozgatni. A trénerek szakértelme, rávezető módszere, rajzai kellenek hozzá. Mindenki meg tudja tanulni, kortól, ügyességtől függetlenül, majd az kell, hogy rendszeresen, előírásszerűen végezze. A szabálytalan edzés sok kárt okozhat. Az nem intimtorna, ha a buszmegállóban összevissza húzogatjuk a hüvelyizmainkat, vagy megpróbáljuk elzárni a vizeletsugarat. Ezek akár még veszélyesek is lehetnek. A tanfolyam végén mindenki egyéni tréninget kap. A módszer zárt, és az oktatók nem térhetnek el tőle. Így hatásos, ezt kórházi mérések bizonyítják. Ezért arra is nagyon oda kell figyelni, hogy kontárok ne oktathassák! Egyelőre száz trénert képeztem ki, akik velem együtt elhivatottan és szeretetből adják át nőtársaiknak ezt a tudást.







– Ha jól értem, az intimtorna nem pusztán egy gyakorlatsor, hanem annál sokkal több: forradalmi szemléletváltozás a nőiségünk felvállalásában.
– Olyannyira, hogy én minden édesanyának azt ajánlanám, kíméljék meg a gyerekeiket a fenti problémáktól, és már kisgyerekkorban adják át ezt a fontos tudást a lányaiknak! Nem azt akarom mondani, hogy tanítsák meg őket a bonyolult gyakorlatokra. Elég, ha kezdettől fogva tudatosítják bennük: altesti izmaik léteznek, és ugyanolyan karbantartást, edzést igényelnek, mint például a lábunk. Nem alsóbbrendű, nem szégyellnivaló. Sőt! Ez lesz később a szerelmi boldogság, és a szép szülés záloga. Ha mi magunk elég nyitottak vagyunk, és elfogadjuk, hogy ami nekünk fontos, arra energiát kell fordítanunk, mindez a világ legtermészetesebb dolga lesz.





(Kriston Andrea és a Magyar Sporttudományi Társaság ezúton keres jelentkezőket egy újabb hüvelyerősségi felméréshez. Tel.:06-30-212-1637 vagy info@intimtornahu címen)




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top