Aktuális

Csábításra készen

Érzéki ajkak, bársonyos bõr, csillogó, illatos haj – a Valentin-nap körüli idõszak a szerelem fõszezonja. Ekkor egy kis boszorkányos kozmetikával behálózhatjuk álmaink férfiját.

A csábításnak megvannak a kozmetikai trükkjei is, amelyek minden nőt vonzóvá tesznek. Ezeket a szépségpraktikákat akkor is vessük be, ha már régóta élünk ugyanabban a kapcsolatban, mert ne feledjük: a vastagon felkent krém, a hajcsavarók, a megszokott, kényelmes pizsama nehezen juttatja el a férfit a hetedik mennyországba.





Aromák és szerelem

Az anyatermészet adja minden varázslat és bűbáj alapját. Ha jól válogatjuk össze, és keverjük el a fürdővizünkbe tett aromákat, akkor nemcsak a bőrünket tehetjük puhává, feszessé, hanem a pórusainkból áradó illattal is felkelthetjük a férfi kíváncsiságát. Mindegyik illóolajból egyetlen cseppet keverjünk össze egy üvegcsébe, majd öntsünk a kádba folyó melegvíz alá! Így egyenletesen elkeverednek a következők: rózsa-, nárcisz-, barack-, menta-, levendula-, cédrus-, koriander- és bazsalikomolaj.


Extra tipp

Tizenöt percnél tovább ne áztassuk magunkat a kádban, különben kilúgozódik bőrünkből a zsír, és a szárazság ráncok, vonalak formájában töri meg a varázst.






Természetes frizura


Vannak férfiak, akik imádnak beletúrni a nők hajába, míg mások az arcukat szeretik az illatos, puha hajkoronába “fúrni”. Ezért tartózkodjunk azoktól a frizuráktól, amelyeket a férfiak a tökéletességük miatt nem mernének összeborzolni. Inkább a mosásra, a finom illatra és a selymes tapintásra helyezzük a hangsúlyt, mint a fazonra. És csak bátran nézzünk ki úgy, mint egy szénaboglya!


Extra tipp

A szexis, szélfútta frizurát úgy érhetjük el, ha a vágással ellentétes irányban szárítjuk a hajat. Az ujjainkkal borzolva szárítsuk a tincseket, és csak a befejezésnél használjunk kefét!





 

Szexi bőr

Az arcunk legyen természetes, de ne meztelen! Vagyis sminkeljünk, vigyünk fel alapozót, de előtte nem árt, ha hidratáló, frissítő tonikkal, vagy aloé vera kivonattal töröljük át, majd arcfeszesítő szérummal ütögetjük finoman. A szérum megemeli a bőrt, kisimítja a ráncokat, és a legviharosabb éjszakán is remekül rögzíti a sminket.

•  A kis pattanásokra gyulladáscsökkentő fedőstiftet kenjünk! Ügyeljünk azonban arra, hogy ne vigyük túlzásba a bőrhibák pöttyözve javítását, mert könnyen úgy fogunk kinézni, mint a katicabogár!

• Ha azt szeretnénk, hogy a vágyott férfi megcsókoljon bennünket, akkor ne borítsuk az egész arcot alapozóval, hanem csak azt a területet, ahol az egyenetlenségek láthatóak.

•  Fontos, hogy az arcpirosító árnyalata harmonizáljon természetes bőrszínünkkel, mert ettől már eleve úgy nézünk ki, mintha fülig szerelmesek lennénk. Ugyanis azt a látszatot kelti, mintha a véredényeink az izgalomtól kitágultak volna, és az arcunk rózsássá, frissé, üdévé válik. Ha nem tudjuk eldönteni, hogy melyik árnyalat áll jól, akkor válasszuk a barackos tónust, amely minden helyzetben természetesnek hat!

Extra tipp

A pirosítót a szemhéjra is felvihetjük. Ilyenkor ne használjunk más árnyalatot, és a szín az írisztől a külső szemzugig tartson!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top