Aktuális

Strandcica-akció

A strandszezon közeledtével minden nõ gyomra összeszorul. Sajnos, nem eléggé. A tükör elõtt álldogálva, fürdõruhát próbálva szomorúan állapítjuk meg, hogy Cindy Crawford vonalait idén is könnyebb lesz lerajzolni, mint megközelíteni.

Na, jó, elég az önsajnálatból, próbáljuk meg inkább a legjobbat kihozni magunkból – ahogy azt a Nők Lapja szinglije, Paár Petra is tette. 




Keleti szabású, szűk topok, horgolt bikini, szexi tűsarok és miniszoknya: a nyári kollekcióm. De hol a nyári alakom? – kaptam észbe a hőség kellős közepén vízért és testradírért kiáltva. Most már nem halogathatom tovább, ha nem veszem fel az új cuccaimat, mindjárt rakhatom is el őket. Egy hónap komoly diéta, konditerem, erős akarat, semmi fagyi és csoda született: egy viszonylag adható Petra.

Engedtem is a csábításnak, hogy elmerészkedem végre a bombázók és macsók közkedvelt felvonulására: a strandra. A lányok hívtak, indulás előtt A kínos pontok eltakarása címmel konferenciát rendeztünk. Strandkendő-válogatással indult: a felhelyezési és csomózási technikáinkat bármelyik vén tengeri medve megirigyelhette volna. Aztán elpróbáltuk, miként tudnánk magunkat minél hívogatóbban krémezgetni, közben csábos pillantásokat vetve a felhozatalra.

Majd labdázási-trükköket gyakoroltunk: főleg a “Jaj, ne haragudj, visszadobnátok?” – kérdést szempilla-rebegtetéssel egybekötve. Úgy kettő körül készen is voltunk. Fontos időzítés: a korán érkezettek már elbágyadtak, itt az alkalom, hogy bevessük magunkat! Letelepedés: a legkedveltebb medence és a büfé között. Elhelyezkedés a legkedvezőbb pozícióban, jótékony takarásként bevethető egy laza póló, figyelemelterelőként egy feltűnő nyaklánc, fülbevaló. Hoppá, meg is van a kiszemelt hármas! Diszkrét szemezés, elismerő pillantások begyűjtése, felénk induló férfitestek, és kész. Ennyi kell egy kínmentes, önbizalom-növelő strandoláshoz! Hogy bepasiztunk-e? Az már lényegtelen, elég a tudat, hogy ma jó csajok voltunk – még fürdőruhában is!

Néhány jó tanács Petrától

•  Strandolás előtt ne dobjunk be egy háromfogásos menüt, a strandon se igen járjunk a büfék közelébe, hiába hívja föl a figyelmünket félóránként a lángossütőre és a palacsintázóra a hangosbemondó.

•  Jobb, ha csak a pasikat mustrálgatjuk, ha más csajokkal kezdjük el összevetni magunkat, annak általában kullogós hazamenetel lesz a vége.

• Ha lehet, ne hófehéren menjünk strandolni, egy kis szolizás szinte kötelező előtte!

•  A medencékben remekül lehet ismerkedni, például “elhagytam az egyik fülbevalómat, nem segítenél keresni?”, vagy “kiesett a kontaktlencsém, kikísérnél a partra?”.

•  Kellékek: szénsavmentes ásványvíz, strandkendő hozzáillő papuccsal, színes hajcsat, jó illatú naptej, napszemüveg, néhány magazin, esetleg könyv (legjobb a nyelvkönyv, hadd lássák, mennyire műveltek vagyunk!), kendő vagy szalmakalap.

•  Úszás közben ügyeljünk arra, hogy a hajunk ne legyen túl vizes, szépen, egyenletesen tempózzunk, sose tudhatjuk, ki figyel minket!

•  Szemfestékből, szempillaspirálból kizárólag csak vízállót használjunk, az elkenődött smink nagyon vicces lehet.

•  Kerüljük a gyerekmedencéket! A fröcskölés nem biztos, hogy jót tesz a gondosan előkészített megjelenésünknek, s az itt előforduló férfiak már amúgy sem potenciális célpontok…

Szingli-mail

Sorstársak részére: hűsítő és leforrázó gondolatok Szalonunk postaládájából

“Nem vagyok hajlandó nyafogni amiatt, hogy hol van már a királyfi, hanem igyekszem úgy felépíteni az életemet, hogy akár egyedül is – de főleg a barátaimmal együtt – értékes programokat csináljunk.”

nora@…

“Lehet, hogy nem földöntúli élvezet pasi nélkül lenni, de még mindig sokkal jobb, mint egy hülye pasi mellett. Természetes, hogy az ember szeretne párt, de nem szabad ettől függővé tenni az önértékelését!”

Egy budapesti szingli

“Azt gondolom, hogy egy nőnek elsősorban saját magának kell megfelelnie, utána jöhet a-környezetem-mit-szól-hozzá problémakör.”

Eszter

“Állandóan a nőkre sütik ezt a függetlenedni vágyó, magányos bélyeget – amely már többször kiderült, hogy nem szándékos, sőt, fájdalmas. Pedig nagyon sok férfibarátom van, akik ugyanúgy elkeseredetten keresik – akár hosszú éveken keresztül is – a nőt.”

ancsi@…

“Nincs szerencsém a fiúkkal, pedig azt mondják (szóval, nem én mondom), hogy szép vagyok, és kedves. Szerintem az eszem és a szívem is a helyén van. Abban bízom, amiben talán minden szingli: eljön még az én időm!”

Egy huszonhárom éves lány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top