Aktuális

Cindy Crawford Budapesten

Az idei õszön Budapestre is ellátogatott az egykori szupermodell, hogy újabb parfüm-kreációját, a Feminine-t népszerûsítse. A kétgyermekes családanya még mindig csodálatosan néz ki.





– Nem először jár Budapesten. Hogy tetszik önnek a város?

Valóban, már másodszor járok önöknél. Sajnos, ismét nincs túl sok időm körülnézni. De tegnap este, amikor megérkeztünk, gyönyörű sétát tettünk a Belvárosban. Valamennyit tudok a magyar történelemről is, de egyszer majd valóban szeretnék több időt eltölteni itt.

– Kóstolt már valami finom magyar ételt?

Minden programon egyedül veszek részt, így nem járok éttermekbe. De tegnap adódott egy csendes estém, eléggé fáradt voltam, így inkább a szobámban maradtam, és rendeltem egy gulyást. Megkóstoltam, és nagyon ízlett.

– Amikor hasonló, üzleti utakra indul, szakít időt arra, hogy eldöntse, a kevés szabad idejében mit szeretne megnézni?

Nem. Ilyenkor mindig remek vezetőket kapok, akik megmutatják a legfontosabb látnivalókat. A budai Vár például csodálatos volt. A hidak különösen tetszettek: gyönyörűen íveltek át a Duna felett, ahogy az éjszakában kivilágították őket. A legszebb a Nyaklánc-híd volt…

– Az a Lánchíd…

Jaj, elnézést… De kivilágítva tényleg olyan, mint egy ragyogó gyöngysor. Egyébként olvastam, hogy mindegyik hidat lerombolták a háború idején, így még jobban megfogott a látványuk. Egyébként a városnéző kirándulásokon mindig az tetszik, hogy érzem, ahogy a városokat „átjárja” a történelem.

– Mi érdekli a legjobban egy idegen helyen?

Nem szoktam célirányosan nézelődni. Csak sétálgatok, figyelem az épületeket és az embereket – az emberek arcát. Érdekel, hogy boldogok-e, vagy inkább feszültek: szinte leolvasható a sorsuk az arcukról. Nagyon tetszett, hogy a késői órán is milyen sokan sétáltak az utcán, sőt, családokat is láttam, gyerekkel. Persze, vásárolgatok is ezt-azt. Shoppingolni különösen szeretek, de ma már nagyjából minden világvárosban ugyanazokat a ruhákat lehet kapni.

– Hol élne szívesen az Egyesült Államokon kívül?

Ma már sehol. Megtaláltam az otthonomat, Los Angeles tengerparti részén. Ott érzem magam a legjobban, hiszen ott áll a házunk, ott a családom.

– Nagyon hiányzik a családja?

De még mennyire! Amikor tegnap láttam a gyerekeket az utcán, teljesen elérzékenyültem, mert eszembe jutott a két kicsim, akik otthon várnak rám. Szerencsére hamar hazamehetek, és újra megölelgethetem őket.

– Addig is népszerűsíti új parfümjét, a Feminine-t. Mit jelent önnek a szó: nőiesség?

Egyfajta – jó értelemben vett – magabiztosságot. A nőiesség azt jelenti számomra, hogy tudom, ki vagyok, mi a dolgom a világban. Hogy megállom a helyem nőként, anyaként és a munkámban. Harmóniát sugároz ez a szó. Remélem, hogy aki használja majd a parfümöt, megérez valamit ebből kiegyensúlyozottságból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top