Aktuális

A Kelet misztikuma

Orova Ilona a tanárképzõ fõiskola hallgatója, és az indiai kultúra nagy rajongója. A hétköznapokon egyszerû ruhákba bújik, de szabadidejét szívesen tölti a Kelet misztikumát idézõ teázókban, ahol nem csodálkoznak, ha bindit fest a homlokára.


Hosszabb vagy rövidebb?




Régi:

Ilonának éppen a mostani hajhossz volt a legelőnytelenebb, mert a pici, vékony arcát még kisebbnek mutatja, a homlokát pedig az oldalválaszték magasítja. A melír azért nem áll jól neki, mert nem tükrözi kellőképpen arca finomságát, és nyugtalanná teszi a megjelenést.




Új:

A teli frufru, az arcba tépett hajvégek kerekítik az arcot. Az egységes, búzaszőke hajszíntől ragyogóvá válik a bőr, és a smink is jobban érvényesül.


 


Kék szemhez pink pirosító

Helytelen: A szemhéjtus határozott vonala keményíti az arcot. A fehér szemhéjpor és a barna pirosító pedig nem emelte ki a szem íriszének gyönyörű, mély kékségét.

Helyes:

•  A szem ragyogó színét türkizkékkel és tengerkékkel emelhetjük ki.

•  A kontúrozást ne ceruzával, hanem fekete szemhéjporral végezzük!

•  A pink pirosító és rúzs még jobban élénkíti a szemet, és frissé varázsolja az arcot.

Profi sminktipp

•  A fehér bőrön jól mutat a pink, a barnáson a narancsos pirosító.

•  A krémes pirosítót egy ujjal kenjük fel az orcára!

•  A krémpírt használhatjuk szemhéjfestékként is, így természetesebb hatást érhetünk el.

Képalá, a fázisokhoz!!!


A szőke hajszín ünnepli a visszatérését, amely angyali gyengédséget sugall
1. 2. Aki a régi hindu vallási jelképet festi a homlokára, ezzel egy időben ne viseljen fülbevalót!

Képalá a ruhákhoz!!!
1. A keleti szőnyegminták színeit idéző, kötött anyagból készült, rusztikus karakterű felső elegáns a színjátszó taftszoknyával, de farmerrel is hordható. Az egzotikus réz nyakék a dekoltázs szépségét mutatja meg (kötött felső – Origámi; szoknya: Artista)
2. Az öltözék befolyásolja a hangulatot! Az indiai ihletésű, háromrészes, selyemből készült nadrág, aszimmetrikus felső és rojtokkal díszített szoknya mintha a nyugalom mezejére repítené viselőjét (NOS Collection)

Fotó: Acsai Miklós. Stylist: Horkai Nóra. Smink: Simorda Eszter (Avon). Frizura: Ada (06-30-234-3257, Stúdió 37, Bp. VI., Aradi u. 41.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top