Aktuális

Megszépülhet velünk!

Czanek Mária kisfia már két éves, de a fiatal anyuka a terhessége idején magára szedett plusz kilóktól nem tudott megszabadulni. Azt mondja, nem is érezné rosszul magát a bõrében, ha megtalálná az új külsõhöz az új stílust. Ebben voltunk a segítségére.






Arcot nyújtó frizura


Régi:

A Charlie fazon még inkább kerekíti az arcot. Ráadásul ez a forma egyáltalán nem érvényesülhetett igazán, mert haja természetes hullámait Mária sohasem húzta egyenesre.







Új:

A réz, a gránát, a fekete és a szőke színek váltakozása eltereli az arc kerekdedségéről a figyelmet, a rövidre vágott fazon, és az oldal irányban tépett, folyamatosan rövidülő frufru is keskenyíti az orcát. Az egyenesre szárított haj pedig hosszabbnak mutatja a nyakat.


 


Együtt szép a zöld és a lila






Helytelen:
Barnával festeni a vékony ajkat, és a barna szemet, mert így még színtelenebbé válik az arc.

Helyes:
Az alapozóval keskenyíthetjük az orcát: a bőrrel megegyező színű make upot dolgozzunk el, majd a 2-3 árnyalattal sötétebbet a járomcsonton és az állcsonton satírozzuk el. Borostyán-zölddé változtathatjuk a tekintetet, ha a pillák tövében püspöklila színnel keretezzük, majd rózsaszínnel egybedolgozzuk. Az orgonalila szájfény dúsabbnak mutatja az ajkat.




Profi sminktrükk

A szem alatti karikák eltüntetéséhez:

• a korrektor felkenésekor egyenesen nézzünk a tükörbe,

• az állat húzzuk lefelé, a mell irányába, ekkor a tükörképünkön jól láthatóvá válnak a duzzanatok vagy az árnyékok, így a korrektort oda tehetjük, ahol valóban szükség van rá,

•  ha túl sok “álcázót” vittünk fel, kenjünk rá szemránckrémet, és oszlassuk el.








 


A háromrészes, organzából készült, gyöngyökkel, hímzésekkel, apró kövekkel díszített ruha az ünnepi alkalmak viselete, mely a felesleges súlyt jól eltakarja. Nemcsak a szoknya fazonja, hanem a boleró szalagos megkötője és V-alakú záródása is karcsúsító hatású


 


 


 


 







A virágmintás brokát nadrág a combok keskenyítéséről, a kámzsa nyakú, moher pulóver pedig a derék hosszításáról “gondoskodik”. Az ünnepek laza, divatos otthoni viselete is lehet

A fodros aljú, virágmintás szoknyában és a hozzá viselt átkötős, finom, angóra pulóverben átadhatjuk magunkat az asztal örömeinek, mert ez az együttes mindent eltakar, amit szeretnénk!





FOTÓ: ACSAI MIKLÓS, STYLIST: HORKAI NÓRA, SMINK: SIMORDA ESZTER, FRIZURA: KOVÁCS ÉVA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top