Aktuális

Anikó is keresi a Nagy Õt

Molnár Anikót testestül-lelkestül ismeri az ország, egy valóságshow szereplõjeként vált népszerûvé. A csinos pomázi lány újra a figyelem középpontjába kerül, hiszen õ lesz az új Nagy Ő.

Ez idő alatt rendelkezésére áll egy fényűző rezidencia, az átlagember számára csak képen látott ruhákba öltözve, drága ékszerekkel feldíszítve udvaroltat  magának a nagyvilág és Magyarország legszebb tájain. Így érezhette magát Hamupipőke, miután találkozott a tündérrel. Anikó sem zárja ki, hogy hamarosan rátalál a királyfira.


– Hogy lett belőled Nagy Ő?

– Bár papíron az RTL Klub volt a munkahelyem, semmi dolgom nem volt, és a kilátásaim sem voltak túl rózsásak. Fél év alatt egyetlen műsorban szerepeltem – másfél percig. Aztán egyszer csak megkerestek a TV2-től, és elmondták, hogy mi a tervük velem. Az első pillanatban megijedtem, de nagyon gyorsan rájöttem, mekkora dolog, hogy egyáltalán rám gondoltak, és ez legyőzte a félelmeimet. Hihetetlenül erős volt a jelöltek névsora, így még nagyobb megtiszteltetésnek érzem, hogy rám esett a választás.

– Mit vársz ettől a három hónaptól? Lehet, hogy tényleg a kamerák előtt találod meg az igazit?

– Ez is benne van a pakliban. Az biztos, hogy ha nem lesz egyetlen olyan fiú sem a csapatban, akivel reális esély lenne valódi kapcsolatra, akkor azt fogom választani, akivel legalább barátok lehetünk. Csak egy győzhet, ez egy ilyen játék.

– Ma a lapok olvasói ismerik a sztárok életét. Rólad is milliók tudják kivel jársz, kivel szakítasz. Arról már kevesebbet, mi volt azelőtt.

Hároméves volt, amikor elköltözött az édesapja
– Ugyanaz, mint most, csak nem írt róla senki. Volt három hosszabb kapcsolatom, mindegyik két évig tartott. Mindhármat én hagytam abba. Az első túl kiszámíthatóvá, egyhangúvá vált. Két év után valami másra vágytam. Jött egy változatos szerelem, de az meg túl sok volt…

– Amit mi is tudunk – a Villa után jött Szabolcs…

– Két hétig tartott. Pedig azt hittem lehet ebből egy tartósabb ügy is, de az kevés, ha csak az egyik gondolja így.

– Aztán egy zenész, a DJ Schulz.

– Ez is gyorsan megbukott.

– Most milyen társat keres a Nagy Ő?

– Iskolás koromban az volt a fontos, hogy a gimi legszebb pasiját hódítsam meg, hadd irigyeljen a többi lány. Ma már ez nem szempont.

Dj Schulczzcal egy pillantra biztosnak tűnt a jövő
– A pénz?
 
– Nem, sőt zavaró, ha túl nagy a társadalmi különbség.

– Mi a lényeg?

– Talán az, hogy legyünk egy hullámhosszon. Ha beülünk valahová, ne csak gubbasszunk, mint két tál saláta. Engem nagyon nehéz megnevettetni, de akinek sikerül, félig már nyert ügye van. Az is fontos, hogy valami miatt fel tudjak rá nézni. Akár a tehetsége miatt, akár azért, amit már elért.

– Vagy legyen magas.

– Az se egy utolsó szempont, de nem feltétel. Igazából fő, hogy jól érezzem magam vele.

– Eddig miért nem talált nagy őt a Nagy Ő?

– Rosszkor voltam rossz helyen. De lehet, hogy meg is találtam, csak nem vettem észre.

– Vagy már megvolt, de elengedted. Akad olyan volt barátod, akire így gondolsz vissza?

– Akad bizony!

– Bővebben?

– Nem mondhatom el, hogy kiről van szó. Elég annyi, hogy van egy férfi, akire a mai napig úgy gondolok, hogy ő lehetett volna az igazi.

– Tartjátok a kapcsolatot?

– Nem.

– Megharagudott, mert őt is kidobtad?

– Nem veszekedtünk, de erről a témáról most nem szeretnék többet elmondani.

Anikó is keresi a Nagy Őt – II. rész >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top