Aktuális

Egyéjszakás kalandok – II. rész







Rita: A lányoknak nagyon fontos volna tudni, hol vannak az erogén zónáik, de ezt egy éjszaka alatt biztos, hogy nem lehet felfedezni.
Nagy kerítő az alkohol

– Az egyéjszakás kalandokban az a borzasztó – folytatja Rita –, hogy mivel legtöbbször nem védekeznek, bármilyen fertőzést elkaphatnak, mert alig tudnak valamit a srácról. És ha utóbb észrevesznek magukon valamit, mehetnek a nőgyógyászhoz, ahol néha úgy viselkednek az emberrel, hogy egy senkinek érzi magát. Kétszer is meggondolja, hogy elmegy-e legközelebb. A lányoknak nagyon fontos volna tudni, hol vannak az erogén zónáik, de ezt egy éjszaka alatt biztos, hogy nem lehet felfedezni. Nekem volt egy olyan két hónapos lelki kapcsolatom, amelyben a srác puszta érintése felvillanyozott. Ahogy megfogta a kezem, az felért egy együttléttel.

– Ha leitatják a lányokat – mondja Kinga –, és berúgnak, úgy sokkal könnyebb megszerezni őket, és akkor már egyik sem gondol a védekezésre. Itt mindenki ismeri rajtad kívül azt a történetet, hogy amikor egyik barátnőnk elutazott a barátjához Londonba, odaadta a másik barátnőnknek a lakáskulcsot, aki éppen azt akarta megbeszélni a sráccal, akit két napja ismert, hogy legyenek barátok, mert semmit sem érez iránta. Erre a fiú elővett egy márkás italt, „búcsúzóul”, egy húzásra kellett kiinni, mert „ami marad, örök harag”, és semmi szex. Persze a lány is hibás volt, mert belement, ittak, berúgott, felvette a hálóingét, a pasi meg nyomban kihasználta a helyzetet. Másnap kétségbeesetten hívta fel a lány, és a fiú nagy






Melinda: Ma már nemcsak a családi nevelés számít, hanem az is, hogy mit látnak a kamaszok a tévében.
kegyesen vett neki esemény utáni tablettát. A barátnőnk tisztára elérzékenyült, azt hitte, számít a másiknak, holott csak az nem akart bajban maradni. Az ilyen esetek teljesen tönkreteszik az önbizalmunkat. Már másnak se hiszünk.

– Ma már nemcsak a családi nevelés számít – kapcsolódik be Melinda –, hanem az is, hogy mit látnak a kamaszok a tévében…

– Nincs felvilágosítás – szólal meg Kata. – Nálunk az iskolában úgy zajlott, hogy itt a banán, ott a gumi, oldd meg a feladatot, kész, mindenki röhögcsélt. Ugyanez van a drogokkal, van, aki szerelmi bánatában elkezdi szedni, és nincs tisztában a következményekkel. A vakációban ugrásszerűen megnő a dugóhúzó, a vodka-narancs, a Campari, a whiskys Cola és a Martini fogyasztása. Nem igaz, hogy a szülő nem veszi észre, ha koncert után részegen vagy bespurizva megy haza a gyereke. Szerintem a szülőknek sokkal jobban oda kellene figyelni a gyerekükre, beszélgetni kell vele, hogy megelőzzék a bajt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top