Aktuális

Nõk Lapja-szenzáció 6. – II. rész

MUTASD A MELLED, MEGMONDOM, KI VAGY!

Megbeszélik, egyesével mennek… Csilla: „ Nekem úgyis pisilnem kell, megyek elsőnek!” Mielőtt indulnak, még  Glória kedveskedve Z.-nek: „ Hallottam, hogy a Lilla kicsit szégyenlős volt a múltkor…Ő olyan kis jólnevelt, nem…?”  A mosdó felé menet Z. halkan megjegyzi, milyen gyanakodva bámulja őket a biztonsági őr. Csilla felháborodva, rekedten sziszeg: „Múltkor is ez volt! Nem tudom, mit gondolnak ezek rólunk, csak nem képzelik, hogy dugunk a vécében?!”  Aztán már bent, Csilla kérdez: „Teljesen?” Z.:”A bugyit nem muszáj, bár gondolom, nem abban szoktál dolgozni…Szóval kicsit le kéne adni, persze kint bírják ha van rajtad husi, de úgy öt kilót…” Csilla megígéri, megtesz minden tőle telhetőt…Visszaérkeznek az asztalhoz.  Glória: „Mehetsz most te, Detti!”  A  cinegehang (ezek szerint Detti): „De nekem nem kell pisilni…” Kis csönd…”Ja, értem…”  Glória még halkan  Z.-nek: „  Ő nagyon jó munkaerő. Kedves, jóindulatú, csak  agyban nem zseni. De hát én sem vagyok az… A legjobb fázisban hoztam hozzád, most kezd ráérezni a pénz ízére, mindent bevállal…”  …Z. már a mosdóban a lánynak: „…Teljesen rendben vagy…Végül is nem modell pályára készülsz…”  Detti: „Tehát úgy tízen vannak egy nap?” Z.: „Átlag. Miért, sok?” Detti: „Nem hiszem…Minél több, annál jobb, nem…?”  Elmeséli, hogy kezdetben táncolt, de az csak annak jó, akinek nincsenek túl nagy igényei. De persze még mindig inkább az, mint az ő régi, ötvenezres eladói fizetése… Vissza az asztalhoz. Most a harmadik lány ( Glória Riá-nak szólítja)  készülődik a mustrára, az ő hangját idáig még nem is sikerült fölfedeznem…  Glória lelkesen közli Z.-vel,  Riának van egy egypetéjű ikertestvére, aki már évek óta „dolgozik”, ő viszont csak most bontogatja a szárnyait… Csupán abban különböznek, hogy a tesója már megcsináltatta a mellét.  Z.- nek máris van ötlete: „Egy ikerpár! Az olaszok imádnák…Meglátjuk.”…Z. már négyszemközt közli a lánnyal a diagnózist: „ Tényleg elég kicsi a cicid…valamit kellene csinálni vele, mert így Olaszban nem működik…” Ria meglepő határozottsággal: „Nem probléma:  most kimegyek…-ba, állítólag ott úgyis a kisebb kell…  Megkeresem a műtétre valót, aztán ha hazajövök, megcsináltatom…És akkor  máris mehetnék hozzátok…”   …Újra csatlakoznak a többiekhez. A lányok érdeklődnek, kellenek-e még: beugranának a szomszédos bevásárlóközpontba ékszert venni.  Glória újra  Z.-nek szegezi a kérdést: „Akkor tudsz esetleg nekik dátumot mondani?”  Z. azt mondja várni kell, a héten még rengeteg lányt néz meg, aztán meglátja.
A kocsiban Z. leállítja a diktafont… Közben beesteledett. Teljes csönd és sötétség.


UTÓHANG

Most, mindezek után úgy három hónappal hallottam, végül Detti  és Csilla kapott lehetőséget, nemrég jöttek haza. Detti csalódásnak számít: nem volt elég kedves a vendégekhez. A „kolléganők” is panaszkodott rá:  egész nap csak a tévét bámulta, és a házimunkában sem segített. Többet nem mehet… Csilla sem vált be: nem sikerült leadnia a megbeszélt öt kilót, így pedig nem „jött be” az olaszoknak. Talán, ha lefogyna… De ahogy Z. mondja, nincs sok esélye: naponta jönnek az új, jobb, és lelkesebb lányok…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top