Aktuális

Mire jó az aurafotó?

Szeretnéd látni a saját aurafotódat? Azt hiszem, ez nem is kérdés, hiszen mindenki kíváncsi önmagára, testi-lelki-szellemi állapotára. Csak a kezünket kell egy gombokkal ellátott készülékre rátenni.





Az aurafotó – a számítógépes programnak köszönhetően – pillanatok alatt elkészül. Elképzelhető, hogy pár év múlva az aurafotó ugyanolyan rutinkelléke lesz például az orvoslásnak, mint a vérvétel és a laboreredmények, hiszen az aurafotót készítő számítógépes program olyan információkat közöl rólunk – személyiségük típusáról, elménk, lelkünk és testünk együttműködéséről, pillanatnyi energetikai állapotáról az aura színeinek nyelvére lefordítva, ami eddig, így hozzáférhetetlen volt. A test-lélek-szellem együttesének minden részét elemzi. Ráadásul azelőtt jelzi a bajt (például bizonyos betegségekre való hajlamot), mielőtt megjelennének a testben, betegség formájában, tehát tonnányi pénzt megtakaríthatunk – amit utóbb az orvosságra költenénk –, ha okosan élünk ezzel a megelőzési lehetőséggel.

Színek és jelek

Élvezet nézni az aurafotókat, hiszen a szivárvány legkülönbözőbb színei, egyedi variációi vesznek körül minden embert. Az aurafotó olyan egyedi, mint az ujjlenyomat, és a pillanatnyi testi-lelki-szellemi állapotot tükrözi. Kell hozzá egy kamera, egy gombszerű, érzékelőkkel ellátott szerkezet, amelyre rátesszük a kezünket, és az információkat elemző számítógépes program.







Dede Éva természetgyógyász
– Tegye a kezét a gombokra! – szólít fel Dede Éva természetgyógyász, aki a felvételt készíti. A tekintetemből kiolvassa a kérdést (Miért?), mert máris elmagyarázza, hogy ez a mérőeszköz a tenyerem alatt képes bemérni az olyan bioelektromos jellemzőket, mint a bőrellenállás, a nedvesség, a rezgés és a felületi hőmérséklet. A számítógép a jeleket át tudja alakítani színekké – hiszen minden színnek megvan a saját rezgéstartománya –, és a monitoron megjelenő arckép köré pillanatok alatt „odarajzolja” a színes aurát. Mire ezt elmondja, megkapom a két képet, amelyeken a fejem és a testem körül kirajzolódik a tojás alakú burok. Furcsa, de izgalmas érzés megpillantani önmagunk rejtett részét. A kíváncsiságon kívül azért lettem kísérleti alany, mert úgy gondoltam, magamat ismerve könnyebb ellenőrizni, igaz-e, amit a számítógép a feldolgozott információk alapján állít rólam. Mint látják, az aurámban az ibolyakék, a levendula és a fehér színek dominálnak.





Éva a következő jellemzést adja az aurafotó alapján:
– A lila színárnyalatok karizmatikus egyéniségű, intuitív embert mutatnak, aki megérzéseivel és ötleteivel hatékonyan inspirál másokat. Érzékenysége segíti abban, hogy megvalósítsa álmait. A levendula művészi alkotókészségről árulkodik. Olyan ember alapszíne, aki szereti a függetlenséget, szabadságra és térre van szüksége ahhoz, hogy alkothasson. Hajlamos az álmodozásra, és nem szereti a konfliktusokat. Érzékeny, erős a kapcsolata a belső világával. A lila személyiségtípus kiváló művész lehet, mivel rengeteg szellemi energia rejlik benne, de lehet gyógyító, spirituális tanácsadó, vagy szellemi vezető is. Az egyensúly megteremtéséhez fontos, hogy eddze testét, például sétával, úszással, és létfontosságú a békés környezet, ahol alkothat. A fehér szín az aurában igen ritka. Olyan embert jelöl, aki igen magas, kifinomult rezgésszinten él, erős gyógyító energiával és megérző képességgel, intuícióval rendelkezik.


» Itt a folytatás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top