Aktuális

Gabi

A fejemet rá, hogy a mi Gabynk, alias Molnár Gabriella (nem tévesztendõ össze a fõszerkesztõnkkel!), nem szenved szeretethiányban. Meglátszik a mosolyán.






A hét témája a Nők Lapjában
A Született feleségek köztünk élnek


Te vagy az, aki az egyik kezével pelenkát cserél, a másikkal elszántan porcicát kerget, a harmadikkal rántást kever, a negyedikkel fésülködik – ja, és ki ne felejtsem! –, az ötödikkel gátlástalanul önmegvalósít? Te vagy az, akit keresünk. Született feleség…

További írások:

• Zsuzsika »

• Angéla »

• Bea »

Az összeállítást készítette:
Koronczay Lilla   

– Mindened rózsaszín, nagyon cicababás…

– Vállalom. Imádok nőiesen öltözködni. Persze egy álláshirdetésre azért nem így mennék.

– Lebuktál! A cicababák nem járnak álláshirdetésre.

– Most én se, de majd szeretnék, ha befejeztem a tanulást. Pszichológus szakon végeztem, jelenleg továbbképzem magam.

– Emlékezetem szerint a pszichológus szakosok hosszú, fekete szoknyában és kinyúlt pulóverben jártak.

– Talán nem mertek különbözni. Szerintem a legtöbb nő vágyik arra, hogy igazán nő lehessen, és a férfiak a tenyerükön hordozzák, csak nem merik bevallani.

– Lehet, hogy nem engedhetik meg maguknak ezt a luxust?

– Szerintem ez nem elsősorban pénzkérdés, inkább egy kis rafinéria és szépérzék dolga. Én már kislány koromban is folyton királylányt játszottam, és vártam a herceget fehér lovon.

– És eljött?

– El. Egy esküvőn ismertem meg. Amikor megpillantottam, végigfutott rajtam valami. Ez szombaton volt, hétfőn már fel is hívott. Nem mintha az esküvőn bármi történt volna. Néhányat táncoltunk. Igaz, versenytáncos voltam.





– Úgy könnyű.


– Igen, annak, aki magabiztos, annak valóban könnyebb. Ezenkívül kell egy csöppnyi önismeret, és akkor biztos kézzel fogsz választani. Én egy kicsit érettebb voltam a velem egyidős lányoknál. Tizennégy évesen meghalt az édesanyám, kénytelen voltam felnőni. Azt a férfit kerestem, akinek az oldalán végre biztonságban érezhetem magam. Aki rajong értem, és aki mellett nő maradhatok. Neki szívesen szültem gyereket is.

– Nesze neked, unatkozó feleség!
– Hároméves, és pont olyan nő, mint én. Ma is rózsaszín nyári ruhában, csatokkal teletűzdelt hajjal ment óvodába.

A témáról bővebben a Nők Lapja március 1-jén megjelenő 9-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top