Aktuális

Kern András

Sármos színész, ötven fölött. Róla aztán igazán nem mondható el, hogy amorózó volna.






A hét témája a Nők Lapjában:
10 kérdés a szerelemről


Szerelem. Ezer szín, ezerféle öröm, de bánat is, ezerszám. Ezer kérdés, ezer út, megközelítés. Szeretni egyszer, többször, szünet nélkül? Csupán a szépeké a boldogság? Érzések dalban, érzések versben. Szenvedés szül csak szép szavakat? Szexszel teljes a szerelem? Korkülönbség – van különbség? Szakkönyvekkel az ágyba? Sok lehetőség – sok szerelem? Mi most csak néhány kérdésre kértünk választ, néhány szerelemtudortól, vagy olyanoktól, akiket szerelemtudornak vélünk. Okosabbak lettünk? Kicsit. Talán.

További írások:

• Vincze Kinga »
• Michelle Wild – Vad Kati »
• Dobrády Ákos »
 

– Fontos a külső a hódításnál?

– Miért éppen ez jut velem kapcsolatban eszedbe?

– Mert érted mindig rajongtak a lányok, holott…

– … holott csúnya vagyok?

– Inkább úgy mondanám, érdekes.

– Akkor mondd is így! Ne is keress más kifejezést! Ennél csak rosszabb jöhet.

– Szóval évtizedek óta bomlanak érted a jobbnál-jobb csajok. Mi tetszhet benned? A jó dumád, a humorod, az okosságod?

– Ha ezekre kellett volna bazíroznom, bajba lettem volna. Nincs jó dumám, nincs olyan nagyon jó humorom, mint gondolnák.

– Hehe…

– Kösz. Szerintem a szerelem egy titokzatos, talányos, misztikus érzés, erő, mákony, szenvedély, vagy a csuda tudja, hogy micsoda, a rejtélyét soha nem lehet




megfejteni. Ettől is olyan varázslatos. De az biztos, hogy nem függ a külsőtől, talán még a belsőtől sem. Valami egyébtől. Ahogyan a férfira a másikban a nő, a nőiség, nőiesség vagy mi a csuda hat, úgy gondolom, a nőkre a férfi, a férfiség, férfiasság, vagy mi a csuda.

– Nem is irigyelted soha azokat, akik remek megjelenésűek, akikre ránézésre elandalodnak a lányok? Nem szerettél volna olyan lenni?

– Nem. Akik jóképűek, vonzók, nagytehetségűek, azokat tudtam irigyelni, de az amorózókat, a kifejezett szépfiúkat soha. Minden attól függ, hogy meglátják-e a férfit az emberben, vagy sem. Ha igen, akkor van esély, hogy meglássák az embert is a férfiban…


A témáról bővebben a Nők Lapja április 5-én megjelenő 14-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top