Aktuális

Oroszlán Szonja premiercsokra

Mozgalmas napjai voltak a szép fiatal színésznõnek. Ünnepelték A harag napja címû angol-magyar film pesti világpremierjén – rideg, fanatikus asszonyt alakít benne –, ünnepelték az új „Madách-musical” bemutatóján: a Producerekben egy édes, szõke svéd lányt játszik.





A hét témája a Nők Lapjában:
Az én rózsám


Lelke, sorsa, története van minden virágnak. Ha nem lenne, nem termesztenénk, nemesítenénk, nem vennénk, nem szeretnénk… De vesszük és szeretjük – a tizenhat éves éppúgy, mint a dédnagypapa… Kedves Olvasók! Annyi a gond körülöttünk, hogy most – ellensúlyozásképpen – javaslom: kapcsoljanak ki egy kicsit, és e végre-napsütésben figyeljenek azokra, akik szívesen idézik fel életük „rózsás” történeteit. Habosak? Kicsit. De hát nyár van, és nyílnak a rózsák!

További írások:
• Randivirág »
• Rózsakirályfi »
• Oroszlán Szonja premiercsokra » 
• Öregecskén a lugasban »

Az összeállítást készítette:
V. Kulcsár Ildikó

Nagyon jól illett hozzá a svéd nemzeti színekben pompázó rózsacsokor, amellyel a szülei lepték meg e premieren.

– Micsoda örömet lehet szerezni egy ilyen különleges csokorral! – mondja lelkesen. – Gyönyörűséges sárga rózsák kék díszítéssel! Amúgy mindenki vörös rózsát kapott…

– Száz szál rózsa… Minden színésznő (és nő) álma. Örülnél neki?

– Zavarba jönnék. Szerintem egy szál rózsával is ki lehet fejezni azt, amit százzal… Sőt, néha egy szál „szebben beszél”, mintha rózsákkal hintenék tele az öltözőmet!

– Melyik szál rózsád volt eddig a legkedvesebb?

– Mind kedves! Akik ismernek, tudják, hogy szeretek virágot kapni. Legyen az egyszerű mezei csokor vagy rózsa… Persze a férfiak általában rózsát adnak. Hiszen az „üzenete” egyértelmű, ráadásul Ő a legszebb!

– Eltetted emlékbe a premiercsokrodat?

– Már leszoktam erről. Eleinte őrizgettem a csokraimat, fellógatva, ahogy kell, mégis összeszáradtak, porladtak, miközben én az élőt szeretem. Tudod, hogy csempészem be a rózsát a hétköznapjaimba? Hoztam rózsaolajat Egyiptomból, és párologtatom. Olyan illatos tőle a lakás, mintha rózsalugasban élnék…! Nálunk is kapható, javaslom mindenkinek!


A témáról bővebben a Nők Lapja július 5-én megjelenő 27-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top