Aktuális

Lankadó férfiasság

Megtaláltam a férfit, akirõl mindig is álmodoztam, egyszerûen minden tökéletes vele. Pontosabban, majdnem minden... Gyorsan sikerül felizgatnunk egymást, azonban ejakuláció elõtt annyira rágörcsöl arra, hogy sikerüljön, hogy abbamarad a merevedés.





Szia, Soma!

Először is gratulálni szeretnék ehhez a rovathoz, bár túl sok időm nincs olvasgatni, azért sokszor megnézem a válaszaidat az aktuális problémákra.
Én olyan dologgal fordulok hozzád, ami valószínűleg több párnál is előfordul, de én ebben a formában még nem találkoztam vele, és bár elképzeléseim vannak, hogyan lehetne megoldani, mégis szeretném kérni a segítséged.

A történet másfél hónapja kezdődött, amikor megismertem a jelenlegi párom. Kb. 3 éve vártam már rá, kezdtem azt hinni, hogy ilyen ember nem is létezik a földön, amikor is megérkezett Ő, derült égből villámcsapásként. Biztos vagyok benne, hogy ő az a férfi, akiről mindig is álmodoztam, és úgy érzem, ez az érzés kölcsönös. A fellegekben járunk, mióta ismerjük egymást, egyszerűen minden tökéletes. Pontosabban, majdnem minden…

Számomra rettenetesen izgalmas volt, hogy az első szexuális együttlétet nem nagyon siettük el, vártunk vele az 5. vagy 6. randiig (nálam ez ezt megelőzően nem volt szokás…). Mind a ketten nagyon vágytunk már a másikra, ezen a téren is teljesen egymásra vagyunk hangolva. Az elején működött is minden, azonban amikor lekerült az alsónemű, abbamaradt az erekciója, és aztán már nem is lehetett újraéleszteni. Ekkor elmesélte nekem, hogy ez a probléma nem új keletű, az előző komoly kapcsolata kezdetén jelentkezett először, ami 5 éve volt. Azzal a lánnyal 3,5 évig volt együtt, de azt mondta, a szex igazán sosem működött náluk. Mióta vége lett annak a kapcsolatnak, volt pár futó, egyéjszakás kalandja, ezeknél hol működött, hol nem, azt nem tudja, mitől függ.

Ez az első próbálkozás egy pénteki este volt, ezután az egész hétvégét együtt töltöttük, de a szex nem jött össze… Beszélgettünk róla sokat, ő azt mondta, volt orvosnál is, de nem szervi baja van, egyszerűen az agyában bekapcsol valami, ami gátat szab annak, hogy önfeledten élvezze az együttlétet – talán valamiféle bizonyítási kényszer. Azt is mondta, minél jobban akarja, annál inkább nem megy, s majd megőrült, hogy nem tudtunk együtt lenni… Tudja, érzi, hogy  egyedül nem fogja tudni megoldani, hogy kell hozzá a társa, sok türelem és sok próbálkozás. Én biztosítottam, hogy mindenben segíteni fogok neki, de miután elment, kicsit elbizonytalanodtam, hogy nem velem van-e a probléma. De szerencsére ezen gyorsan túl is léptem, és engem legalább ez a gondolat már nem blokkol…

Természetesen nem adtuk fel, hiszen megőrülünk egymásért, s a következő pár alkalommal egészen sikeresek voltak a próbálkozások. Elmondta, hogy ő így nőt még sosem kívánt, igazából sosem élvezte a szexet, sok új dolgot, érzést mutattam már neki, és ő ezt rettenetesen élvezi. Amikor meglát, nem bír magával, és ennek jelét is adja. Én jóval tapasztaltabb vagyok nála, és vágyik minden olyan dologra, amit csak megmutathatok neki.





Jelenleg a probléma már nem az elkezdéssel van, hanem a befejezéssel… Gyorsan sikerül felizgatnunk egymást, érzem, annyira kíván, hogy majd szétrobban, azonban ejakuláció előtt annyira rágörcsöl arra, hogy sikerüljön, hogy abbamarad a merevedése… Egyszerűen bekapcsol az agya, és vége… Mesélte, hogy a régi barátnőjével mindig ugyanolyan pózban csinálták, mindig csak hétvégén, teljesen rutinszerű volt a dolog, és ezek a beidegződések megmaradtak nála, és akaratlanul előjönnek. És valóban, ha elélvez, kizárólag egy pozícióban, ha próbálok valahogy újítani, más pozíciót kipróbálni, megzavarom vele, és pillanatok alatt elmúlik a merevedése… Beszéltünk erről is, hogy jó lenne, ha nem úgy csinálnánk, ahogy ő eddig megszokta, mert megint ugyanabba a hibába kerülünk, mint került az előző barátnőjével…

Mindig megbeszéljük a dolgokat, nem vagyunk prűdek, tulajdonképpen nincs tabutéma előttünk, teljesen őszintén és nyíltan beszélünk erről a problémáról, és szeretnénk mind a ketten túllépni rajta.
A hosszúra nyúlt bevezető után az lenne a kérdésem, kérésem, hogy tudnál-e olyan trükköket, praktikákat tanácsolni, amit ha bevetnék, talán biztos lehetne a siker, és végre a szex is tökéletesen működne közöttünk? Egyébként biztos vagyok benne, hogy jó úton járunk, mert már az első 2-3 próbálkozáshoz képest is óriási a változás, de ha vannak olyan trükkök, amivel felgyorsíthatom egy kicsit ezt a folyamatot, akkor mindenképpen élnék velük.

Előre is köszönöm a válaszod.
Üdv, Nickeey


Kedves Nickeey!

Felgyorsítani a folyamatot? Nos, a gyorsítani akarás fogja lassítani az egészet. Minél türelmetlenebbek lesztek, annál inkább beleragadtok az egész problémába. Én a következőket javasolnám. Az egész erekció és aktus kérdést tegyétek most félre. Tudom, nem könnyű, mégis az lenne a legbölcsebb és a legcélravezetőbb, ha most egyáltalán nem foglalkoznátok ezzel a kérdéskörrel. Mintha nem is lenne. Helyette inkább örüljetek egymásnak! Erekció nélkül is annyi jót adhattok-kaphattok! Ne AKARJATOK szexelni, csak nyaljátok-faljátok, cirógassátok, szeretgessétek, mindenféle jóval kényeztessétek egymást! És ha közben erekciója lesz, persze miért ne? Akkor szeretkezzetek! De ne legyen azon a hangsúly, hogy elélvez-e, vagy sem! Sőt! NE AKARJON elélvezni! És akkor nem lesz ez, amit írsz: „azonban ejakuláció előtt annyira rágörcsöl arra, hogy sikerüljön, hogy abbamarad a merevedése… Egyszerűen bekapcsol az agya, és vége…”

Már írtam egy régebbi levelemben az egyik pszichológiai módszerről: paradox intenció a neve. A lényege, hogy pont azt akard, amitől félsz. Ha valaki, mondjuk, attól retteg, hogy egy tárgyalás alatt úgy leizzad, hogy foltot hagy az ingén, és ő szégyelli, hogy ennyire izzadós, akkor a paradox intenció értelmében azt tanácsolja neki a pszichológus, hogy koncentráljon arra, hogy még többet akarjon izzadni! Mintegy versenyezzen önmagával! Épp ezt javasolják a pirulósnak is. Fél, hogy váratlan helyzetekben elpirul, hogy lelepleződik a zavara? Akarjon elpirulni!





Attól tart a barátod, hogy nem fog elélvezni? De hát miért akar? Válassza azt, hogy kifejezetten nem akar! Nagyon sokan hívei a világban az ejakuláció nélküli szexnek. A tantra és tao szexben ez van. A hagyományos „csúcs”-orgazmussal szemben a tantra a „völgy”-orgazmust részesíti előnyben. A tao szexben pedig egyenesen úgy tartják, hogy az „elhullajtott mag”, az valójában elfecsérelt életenergia. Azt mondják, ha tízszer úgy szeretkezik egy férfi, hogy nincs ejakulációja, akkor magasabb szintre lép, és több életerő lesz benne. Nekik az a trükkjük, hogy az ánusz és a herezacskó között az orgazmust megelőző másodpercekben hüvelykujjal elszorítják az ondóvezetéket. Így állítólag van orgazmusérzet, de nincs magömlés.
Mindezt nem azért mondtam el, hogy rábeszéljelek benneteket a tantra vagy a tao szexre, hanem azért, hogy tudjatok arról, hogy vannak olyan kultúrák, ahol az az optimális, ha nincs ejakuláció. Nem kéne itt leragadni! Csak lazán, örömből-zsigerből együtt lenni!

Az, hogy ő ennyire görcsös (ráadásul ha elélvez is, csak egy pózban), azt jelenti, hogy nagyon sok szorongás van benne, ami egészen bizonyos, hogy a szexen kívül egy csomó más dologban is megjelenik. Hiszen ez ott van benne, mindenre ráül. Tehát én mindenképpen javasolnám, hogy keresse meg a barátod azokat a stresszoldó módszereket, amik lazítják őt. Hogy ez vajon a rendszeres úszás, futás, bringázás, jógázás, azt neki kell megvágynia.

Én javasolnám, hogy menjen el egy kineziológushoz is, mert ezzel a módszerrel azonnal és direktben meg lehet keresni a tudatalattiban azt a stresszt, ami jelenleg is feszíti őt. Már egy-két oldás után gyökeres változás állhat be. Azért vannak a gyógyító módszerek, hogy használjuk őket, ha baj van.
És nagyon megdicsérlek, nagyszerű csaj vagy, hogy ott vagy mellette a bajban. Bizonyára rendbe fog jönni, de egy életen át hálás lesz neked a türelmedért, megértésedért! Így is kell egy rendes „gésalánynak”! Támogatni a férfit, megadni neki az elfogadást! Drukkolok!

Soma Mamagésa

Tipp: Somának a következő e-mail címre írhattok: soma@nlcafe.hu






Ha inkább személyesen beszélnéd meg problémáidat Somával (és vállalod, hogy a beszélgetésről készült anyag – amelyben személyed természetesen titokban marad – bekerül a Nők Lapja magazinba), akkor erre a címre írj: somaval@nlcafe.hu

Bővebb információért kattints ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top