Aktuális

Allergiásoknak is segítenek a kicsi golyók

A „szelíd gyógymódok” egyikéhez, a homeopátiához bizalommal érdemes fordulni azoknak, akik a manapság szinte már népbetegségnek számító allergiától szenvednek. Fájó tünetek - konkrét tippek!




Hallottam már ilyet: „Három hétig szedtem a homeopátiás golyókat, mégse lett semmi. Kitaláció, csalás az egész!”. Csak azt felejtette el az illető, hogy ebéd előtt, szinte „aperitifként” kapta be az édes bogyókat. Nos, ahhoz, hogy hasson, van néhány apró szabály, amelyeket be kell tartani. Többek között éppen azt, hogy evés előtt és után kb. húsz percet-fél órát várjunk, mielőtt (miután) beszedjük a szereket. Ha ezeket az előírásokat betartjuk, akkor se várjuk a csodát, de higgyük el, rendszeres szedés mellett, szép lassan lesz pozitív változás. Orrunk könnyebben kitisztul, szemünk kevésbé könnyezik, s talán nem fogunk titokban az íróasztal alatt nonstop vakarózni. Ha pedig azt akarjuk, hogy az allergiás hajlamunk is csökkenjen, ne csak cikkekből, pontosan vagy pontatlanul elolvasott kiskönyvekből tájékozódjunk, hanem keressük fel a homeopátiás orvost (igen, orvost, nem „szakértőt”!), aki az úgynevezett alkati szerünket is segít megtalálni. Ezt szedve még gyorsabb lehet a gyógyulás.

Idén szinte minden korábban virít, virágzik, terem. Sajnos, így van ez az allergizáló növényekkel is: a pollenek ezerszámra szállnak a levegőben. Aki tudja magáról, hogy allergiás valamelyikre, már időben megkezdheti a harcot, aki viszont csak most észleli először a tüneteket, azon még mindig segíthet az akut kezelés.

A július 11-én megjelenő Nők Lapja Egészség rovatában tünetek szerint adunk természetes tippeket ahhoz, hogyan enyhíthetjük fájdalmainkat.





Még több az e heti Nők Lapjából:





• Szelid magyarok vad vizeken »
• Antonio Banderas, a leghűségesebb kandúr »
• Vendéglői veszedelem »
• Elkísérlek szülni, szoptatni, gyászolni »
• Ribizli, meggy, málna »
• Szerelmes nyár »
• Forró nappalok, buja éjszakák Bangkokban »
• 6 közhely a férfiakról » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top