Patyi Judit intimtorna-tréner

nlc | 2007. December 06.
Középiskolai tanulmányaim után az IBS Nemzetközi Üzleti Fõiskoláján szereztem Nemzetközi BABS és Marketing diplomákat. Igen, sokan feltették már a kérdést, hogy jutottam el innen a medencealapi izmok tornájához.









Eddigi életem örömei, megoldandó feladatai a legnagyobb segítséget adva hatottak rám, így az útelágazásoknál állva olyan döntéseket tudtam hozni melyek eredménye ez a szép, sikerekben gazdag hivatás lett. Felébreszteni a nőiességünk szentéjében rejlő fizikai erőnket és ezzel az ősi energiával egészségessé tenni testünket és női lelkünket egyaránt.


Friss diplomásként én is úgy gondoltam, hogy egy jó ízléssel megválasztott kis ruha, körömcipő, egy kellemes smink elegendő, hogy a belülről fakadó szépséget kihozzuk magunkból. De mindannyian tudjuk, ott belül, valahol mélyen apró, pici gondolatok, fizikális érzetek meghatározzák nőiességünk helyes vagy éppen helytelen megélést.
Nagyon örültem, amikor Diós Kati felékért, hogy csatlakozzam a Nők Lapja Iskolája szakmai csapatához, hangsúlyt fektetve a külső báj mellett a belső szépségre is.

Az intim torna a gát izmainak tornája, melynek hatására a záró- és tartóizmok megerősödnek, a szövetek energiával telítődnek, fejlődik idegi vezérlésük, tápanyagellátásuk. Ennek következtében javul a szél-, széklet-, vizelettartási képesség, csökkenthető, megszüntethető az aranyér. Segítségével készülhetünk az örömteli szülésre, a változó korra. A feladatok elsajátítása különösen fontos altesti műtétek után, gyulladásra való hajlam esetén.

Tanfolyamaimat a magyarországi ismereteim mellett, az Amerikai Egyesült Államokban elvégzett tanulmányaimmal és számos tanfolyam elvégzésével bővítve tartom. Tanfolyamaimon foglalkozunk olyan táncokkal, mozdulatokkal melyek segítik medencénk egészséges energiaellátását, meditációk segítségével, megtanuljuk, hogyan figyeljünk a belső női hangokra, hogyan éljük meg nőiességünket. Mindez minden korosztály számára könnyen elsajátítható.
Várunk Benneteket a Nők Lapja Iskolájában, hogy szeretettel indíthassunk tovább Benneteket női önismeretetek útján.
Exit mobile version