Aktuális

Dobó Kata: Ízig-vérig nő vagyok

Nincs oka panaszra, hiszen nemcsak a szerelmet találta meg, de nemrég felkérték egy hollywoodi filmszerepre is. A producer nem kisebb sztár, mint Antonio Banderas.

– Antonio Banderas filmjében nemsokára királynőt alakítasz…

– Ez a hír csak részben igaz: az ügynökségem valóban felhívott azzal, hogy engem választottak a szerepre. Addig azonban semmi nem biztos, amíg nem látom magam a filmvásznon. Még a szereplők személye sem végleges, bár az igaz, hogy Jude Law és Tim Roth neve egyaránt felmerült. A film producere tényleg Banderas lesz, de a mozit a híresztelésekkel ellentétben nem ő rendezi. Ebben a szakmában egyébként semmit sem lehet készpénznek venni, még az sem jelent semmit, ha áprilisban megkezdődik a forgatás. Már csak óvatosságból is szívesebben mesélek meglévő dolgokról…

– Akkor beszéljünk a színházról, hiszen december óta színpadon vagy. Miben játszol?

– Molnár Ferenc Hattyújában alakítom Ruttkai Éva legendás szerepét, amire Pécsi Ildikó, a darab rendezője kért fel. Eleinte kicsit féltem, nem is mertem elsőre rábólintani az ajánlatra. Végül persze elvállaltam a szerepet, és egyáltalán nem bántam meg. A Hattyú mellett egy új darabot is próbálok, a Libikókát, Verebes István rendezésében. Mivel május elején lesz a bemutató, gőzerővel dolgozunk. A darabban Szervét Tibor a partnerem, vele nagyon egybevág a humorunk.

– A humor ennyire fontos számodra?

– Az élet egy nagy játék, lazán kell felfogni! Régen gyakran estem abba a hibába, hogy nem értékeltem az apró örömöket, mindig csak vártam a boldogságot. Utólag jöttem csak rá, melyek a valódi értékek az életemben. Pedig a pozitív gondolatnak teremtőereje van, a negatív hozzáállás és persze a genetika egyaránt betegség forrása lehet. Talán ezért hiszek annyira a megelőzésben.

– És ezért áldozol időt a munkád mellett a Szűréssel az Életért Programra is.

– A megelőzést mindennél fontosabbnak tartom, magam is folyamatosan járok szűrésekre. Nem szabad megvárni, hogy a betegségnek tünetei legyenek!

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top