Aktuális

Családanya Hollywoodból

Az "Én, a nő és plusz egy fő" forgatásán találkozott Kate Hudson és Owen Wilson. A színészpár tavaly szakított, ám hosszú kerülő úton újra egymásra találtak. Vajon mennyire lesz tartós ez a felmelegített szerelem?

Kate alig múlt húszéves, amikor hozzáment Chris Robinson színészhez. „Gondolkodás nélkül mondtam neki igent – emlékszik vissza Hudson –, Chris életem nagy szerelme volt, csak én túl fiatal voltam. Később mindent megtettünk, hogy megmentsük a házasságunkat, de rá kellett jönnünk, nem bírjuk egymás mellett évtizedekig. Csak annyit sikerült elérnünk, hogy barátok maradtunk a kisfiunk érdekében.”

Owen színre lép

Kate szeme fénye, Ryder 2004-ben született. Szülei kétéves korában költöztek külön. Hudson akkoriban forgatott együtt Owen Wilsonnal, de tagadta, hogy hűtlensége miatt hagyta el férjét. Kate-et mindig anyukájához, Goldie Hawnhoz mérik, amit a sztárcsemete egyáltalán nem bán, de annak már kevésbé örül, hogy nemcsak kinézetük, életútjuk is hasonló. A kis Kate annyi idős volt, mint a fia, amikor anyja elhagyta igazi apját. Azóta Kurt Russell-lel él, aki csodálatos pótpapának bizonyult. „Fantasztikus szülő – mondta Hudson –, annyi időt töltött velem, amennyit csak tudott, sosem hanyagolt el a munka miatt.”

A színésznő reméli, ha már a válása hasonlít anyjáéhoz, akkor a „holtomiglan-holtodiglan” szerelem is megadatik neki. Sokáig úgy tűnt, hogy Owen mellett ez sikerül. A színészt a kis Ryder is megkedvelte, ami Kate-nél alapkövetelmény. „Egyedülálló anyaként át kellett értékelnem az életemet. Számomra már ő a legfontosabb, ha ez nem tetszik a férfinak, akivel járok, akkor jobb, ha bele sem kezdünk. A fiam miatt már azt is jobban meggondolom, hogy kinek mondok igent egy meghívásra. Nem szeretném, ha összezavarodna, így is nehéz vele megértetni, hogy az anyukája miért szerepel a tévében, a moziban, az újságokban, és miért ismerik fel minduntalan az utcán. Engem úgy neveltek, hogy a színészet is csak egy munka, és a hírnév a hétköznapokat nem befolyásolhatja. Ezt szeretném a mi életünkben is alkalmazni.”

Életveszélyes szakítás

Ajánló:
Sztár.lap.hu »
Bulvár.lap.hu »
Hollywood.lap.hu »

De Kate és Owen egy év után különváltak, az okot nem árulták el, bár egy hónappal később Hudsont már Dax Shepard színész oldalán látták. Wilsont ez nagyon megviselte. Barátai szerint Kate mellett kiegyensúlyozott és nyugodt életre talált, energikus és jókedvű volt, míg szerelmük tombolt. Owennél augusztusban szakadt el a cérna, depressziója miatt már a munkáját sem tudta rendesen ellátni. Öngyilkosságot kísérelt meg, pirulákat vett be, és felvágta az ereit. Azonnal kórházba szállították, csak perceken múlt az élete. A rajongók és a munkatársai megdöbbentek a hír hallatán. Mindenki azt hitte róla, hogy ő egy megtörhetetlen, vérbeli macsó.

 

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában! Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top