Aktuális

A zöld ogre példás házigazdának készül

Volt már nemzetközi titkos ügynök, zöld ogre és szerelemguru, műsorvezető, most pedig a házigazda szerepére készül. Mike Myers már másodszor vállalja a 17. MTV Movie Awards házigazdájának szerepét.

A június 1-jei MTV Movie Awards gálájának Mike Myers lesz a házigazdája. A Los Angeles-i gálaesten olyan nélkülözhetetlen díjakat osztanak ki, mint a „legjobb csók” és a „legjobb gonosz”. Mike Myers, a hangját többek között Shreknek is kölcsönző kiváló komikus elárulta: azért vállalta el a felkérést, mert egész egyszerűen jó mókának ígérkezik.

A kaliforniai Universal Cityben megrendezésre kerülő 17. MTV Movie Awards házigazdája az idén Mike Myers lesz, aki immáron másodszor vállalja az alternatív díjkiosztó show házigazdájának szerepét.

– Az utóbbi másfél évben, amíg A szerelemgurut forgattuk, olyan jól szórakoztam, mint még soha. Most pedig izgalommal várom, hogy Judy McGrathtel, Van Tofflerrel és Mark Burnett-tel dolgozhassak együtt – mondta Mike Myers. – Az MTV Movie Awards házigazdájának lenni olyan, mint egy igazi parti, csak itt nem kell sörért rohangálni anyu kisteherautójával; mi Will Smith négyszintes lakókocsijából hozzuk a sört.

A komikus színész nem először vesz részt a díjátadón, 1997-ben ugyanis Tom Cruise-nak (Jerry Maguire – A nagy hátraarc) és Claire Danesnek (Rómeó és Júlia) nyújtotta át a zenecsatorna szobrait, a legjobb férfi, illetve női főszereplő kategóriákban. Korábban egyébként olyan sztárok voltak a show házigazdái, mint Will Smith, Lindsay Lohan, Jessica Alba és Sarah Jessica Parker.

A 2008-as díjátadó jelöltjeit májusban hozzák nyilvánosságra. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top