Aktuális

Ördög Nóri japán sminkkel

A japán életérzésre épült az Árkád tavaszi divatbemutatója. A népszerű műsorvezetőnek, Ördög Nórinak nem volt könnyű dolga a gésák és a kardvívómesterek mellett.

Az április elején nyolcadik alkalommal megrendezett divatshow háziasszonyaként a gyönyörű műsorvezető a keleti kultúrát és a jövőt vázolta fel.

Ördög Nóri mellett hagyományos aranysárkány, japán kardozóművészek, Kill Bill-beli sárga ruhás Uma Thurman-imitátor és persze a modellek vonultak fel a kifutón, látványossá és izgalmassá téve a show-t.

Ördög Nóra érdekes japán sminkben látta el háziasszonyi teendőit. Az idén Tokióra és a japán életérzésre épült a látványos show, amely a 21. századi technológia és a jelenkori tavaszi divat impulzusaira épült.

A tokiói szubkultúra, az anime- és mangavilág futurisztikus, törvényen kívüli cyberpunk hősei, a tradicionális zen életben gyökerező minimáldizájnja átütő erővel hat a mindennapok öltözékére is. A japán főváros megjelenítésével egy olyan trendet hoztak közelebb, amely a dizájn, a stílus és a jövőbe mutató inspiráció területén egyedülálló.

A tavaszi divatshow látványában felfedezhető, hogy mennyi lehetőség rejlik a sokszínűségben, a kultúrák, a jelen és a jövő keveredésében.

Míg a mesteri koreográfia Seres Évát, a látványfrizurák Rózsa Erzsi és Karika Zsolt mesterfodrászokat dicsérték, a varázsos sminkért Sipos Zita és Gubán Bíborka felelt. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top