Aktuális

Két Andrea együtt fújta a dalt

Sztárjaink, akik nemcsak a saját hazájukban ismertek. Közülük látott vendégül négyet következő beszélgetős műsorában Szulák Andrea.

A Magyar Televízió Szulák és más című műsorának következő témája a világpolgárság lesz. Szulák Andrea ezúttal négy olyan vendéget hívott meg, akik mindannyian elértek sikereket külföldön is, és bár Magyarország a hazájuk, de a világ más tájain is otthon érzik magukat.

Havasi Balázs zongoraművész, Polgár Judit sakkmester, és Novák András könyvkiadó- India-szakértő mellett Malek Andrea meséltek élményeikről. A népszerű színművész- énekesnő idehaza szinte mindent elért a színpadon, mikor kiköltözött Bécsbe. A legnagyobb musicalek címszerepe után Ausztria és Németország is elismerte a tehetségét. Jelenleg is több darabban énekel németül, míg itthon a Madách Színházban, a Nemzeti Színházban és a Vidám Színpadon is láthatjuk, valamint hamarosan megjelenik a következő nagylemeze is, mely egy remek hangulatú koncert anyagát örökíti meg.

– Őszintén mondhatom, hogy ritka az olyan kellemes beszélgetés, mint amilyenre Szulák Andrea invitált -mesélte Malek Andrea. – Érdekes dolgokat meséltek a többiek, számomra nagy öröm volt, hogy részese lehettem a társaságnak. Kaszás Attila emlékére elénekeltem az Elfelejtett bossanova című dalt, majd Andreával a Bergendy zenekar Fújom a dalt című slágerét adtuk elő a Bolba kvartett kíséretével.

 

Az adás május 27-én látható a Magyar Televízióban.

Fotó: MTV/Zih Zsolt

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top