Aktuális

Tóth Vera a döntőben

Ismét nagy sikerrel csinálták a fesztivált. A legnevesebb hazai előadók a harmadik szériában a nyolcvanas évek világslágereit énekelték.

Harmadik sorozatát zárja a Magyar Televízió Csináljuk a fesztivált című műsora. Újabb halhatatlan slágerek öltöztek új köntösbe a mai előadók által. Tóth Vera, Péter Szabó Szilvia, Szolnoki Péter, Pély Barna, Galambos Dorina, Szekeres Adrien, Miller Zoltán, Dér Heni és Csonka András is részese volt a hónapok óta zajló válogatásnak. A nézők szavazatai alapján tizenkét dal érkezett a célegyenesbe. A remek slágerek mellett egy- két meglepetésre is számíthatnak a nézők, többek között a műsorvezetők eddig ismeretlen oldalukról mutatkoznak be. – Nagyon remélem, hogy lesz majd folytatása, jó lenne még egy ötödik forduló is – mondta Tóth Vera. – Életem legjobb forgatása volt ez, remek hangulatban teltek a felvételek. A stáb és a közreműködő énekesek is minden beleadtak, hogy egy színvonalas szórakoztató műsor szülessen. A döntőben olyan dalokat énekelhetek, mint az I will always love you, melynek eredetijét Dolly Parton írta, de Whitney Houston is óriási sikerrel dolgozta fel.

Vera a forgatások mellett nagyon sok fellépésen látható, illetve most fejezte a harmadik szólómezének készítését, melyre ő maga írt néhány dalt. – Kicsit merészebb anyag lesz, mint az előzőek. Főként az amerikai fekete zene alapjait, motívumait használtuk a dalokhoz -árulta el az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top