Aktuális

Formatervezett esküvői torták

Az esküvői torta felszeletelése a lakodalmak egyik csúcspontja. Nincs meg az esküvői tortád? Te kaptad a barátnőd lakodalmán a tortafelelős címet? Íme néhány különleges ötlet, amellyel őrületbe kergetheted a cukrászmestereket és elkápráztathatod a vendégeket.

Variációk virágokra

Ne csak egyetlen messze hajított menyasszonyi csokor romantikázzon veletek ezen a napon! Nemcsak egymásba, hanem virágba borulva is kimondhatjátok: ásó, kapa nagyharang, no meg az a két szelet torta sem fog elválasztani minket – akár egyetlen marcipánmagnólia, akár virágözön borítja.

SUGAR! shop
SUGAR! shop

 

April Reed
April Reed

 

 
www.sugarshop.hu
www.aprilreed.com

Feketén vagy fehéren

Csak semmi fölösleges körítés, az anyakönyvben feketén-fehéren ott fog állni, hogy férj és feleség vagytok. A minimalista dizájn ínyencei választhatnak a pasztellcsíkozással megbolondított hófehér és a fáradt rózsaszínnel feldobott étcsokiszínű torták közül.

April Reed
April Reed
Maisie Fantaisie
Maisie Fantaisie

 

www.aprilreed.com

www.maisiefantaisie.co.uk

 

Valami kék

A kék nemcsak a babonások miatt jelenik meg az esküvőn, hanem a tisztaság és a hűség színeként is. Ha máshoz nem is, de ha beleszeretsz a két kék torta valamelyikébe, garantáltan ragaszkodni fogsz hozzá!

Swank Cake
Swank Cake
Swank Cake
Swank Cake

 

www.swankcakedesign.com

 

Ízléses különlegesség

Az esküvői torták világában is előfordul, hogy borzalmas megoldások kerülnek ki a cukrászok kezei alól. Ez a két különleges ötlet nem vágja képen a szépérzékedet. Akik egymás és a tenger szerelmesei, elmerülhetnek a marcipánkagylókkal díszített vajkrémtorta ízeinek hullámaiban. A másik, természet ihlette citromízű tortacsodától képtelenség fancsali képet vágni.

I Dream Of Cake
I Dream of Cake
Maisie Fantaisie
Maisie Fantaisie

 

www.maisiefantaisie.co.uk

www.idreamofcake.com

 

Esküvői torta.lap.hu »
Cukrász.lap.hu »
Esküvő.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top