Aktuális

Könyörgöm, akasszuk fel!

Költözés előtt és közben az ember nem is gondolná, milyen fontos lakberendezési tárgy a fogas. Csak az első vendégek tanácstalan ácsorgása az előszobában, a táskára csimpaszkodó porcicák, a konyhapultra ragadt kabátok döbbentenek rá arra, hogy akasztani muszáj.

„Hova tehetem a kabátom?” Ez a kérdés biztosan nem fog elhangzani egyik barát vagy ismerős szájából sem, ha ilyen fogasok vannak az előszobában. A nyilak szinte kiabálják, hogy „ide, ide!”.

Forma
Forma
Forma
Forma
Forma
Forma

 

Merész feltételezés, hogy Tiyani Chang dizájner késdobálónak készült, mindenesetre megihlette őt a késdobálók és a kétes alakok világa. A kés alakú, fekete fogasokat elnézve csak azt nem tudjuk, miért is nem jutott eszünkbe nekünk ez az ötlet hamarabb.

TC Studio
TC Studio
TC Studio
TC Studio

Vess egy pillantást erre a voodoofogasra, és egy csapásra hiszel majd a fekete mágiában, de a mosolygós reggelekben biztosan. Aki erre a fekete, kötélhajú, kampóujjú bábról akasztja le a kabátját munkába menet, annak garantáltan jól indul a napja.

DSK Design
DSK Design
DSK Design
DSK Design
DSK Design
DSK Design

 

Az agancsos trófeák állatvédőknek kitalált változatát készítette el egy svájci dizájncég. Ráadásul a példány elejtéséhez vadászengedélyre sincs szükség. A funkcionális, leegyszerűsített formájú agancsos vidám zöld, narancssárga, visszafogott fehér vagy ezüstszínben is elejthető.

Yuniic
Yuniic

A gyerekszobában is hasznos a fogas, ezért a tervezők szabadjára engedték a fantáziájukat. Az összekapaszkodott emberalakok az egyik legegyszerűbb kivágós játékot idézik. Az állatok pedig minden gyerkőc kedvencei, így ezek a darabok nem okozhatnak csalódást.

Allesis
Allesis

Mazeint
Mazeint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top