Aktuális

Nem sok van hátra a Margit hídnak ?

Többszöri halasztás után júliusban nekikezdenek a széthulló Margit híd felújításának. Addig már az autósok is birtokba vehetik az elkészülő Szabadság hidat, a fővárosi önkormányzat azonban ezt nem ajánlja.

A Szabadság hídon december óta járnak a villamosok, Pünkösdkor pedig az autósok is birtokba vehetik a hidat. Május végére ugyanis befejeződik az átkelő felújítása – tudatta közleményében a fővárosi önkormányzat. Ennek nyomán elindulhat a Margit híd felújítása, amelynek júliusban látnak neki.

Ám senki ne számítson arra, hogy a két híd majd kiváltja egymást, torlódások minden bizonnyal szép számban lesznek. A városháza a korlátozások miatt májustól csak azoknak az autósoknak javasolja a megújult Szabadság híd használatát, akik a pesti oldalon a híd közelében lévő úti célt keresnek, vagy onnan indulnak.

Továbbra is korlátozásokra kell számítani a Szabadság híd átadása után, a 4-es metró építése miatt a Vámház körúton a Belváros és az Üllői út irányába közlekedőknek. Az ősszel kerül zárófödém a Kálvin téri állomásnál lévő nyitott gödörre, ez enyhíti majd a korlátozásokat.

Ha tudni szeretnéd mikor adják át a felújított Margit hidat, kattints ide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top