Aktuális

Cukimuki sminkcuccok

A kenceficék két esetben fognak meg bennünket a legjobban. Vagy legyen nagyon magas kategóriás és minőségi darab, vagy olyan gagyi, hogy nem tudunk neki ellenállni. Mindkettőre találtunk példát.

Készítsd el a saját sminked! 
A szépség ezerarcú, próbáld ki az összeset! Töltsd fel a fotódat, készíts egy csodálatos sminket, válassz hozzá frizurát! Próbálgass kedvedre kockázatok nélkül! NLCafe/Szépség »

A szezonok váltakozása miatt ez az Yves Saint Laurent sminkkarkötő az ötletesség és a dizájn csúcsa. Nemcsak észvesztően elegáns a fekete csuklópántra erősített aranyszínű, csillogó strasszokkal díszített darab, hanem praktikus is. Az arany szelence ugyanis kincseket rejt: nevezetesen rúzst, szájfényt és szemfestéket. Az eredmény ellenőrzésére pedig egy aprócska tükröt is beleapplikáltak.

Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent

Nem születhet mindenki modellnek vagy sminkesnek, akiknek alapvető tulajdonságuk, hogy akár vaksötétben, csukott szemmel is képesek tökéletesen kisminkelni magukat. Ha minimális a fényforrás, de sürgetőnek érzed, hogy pótold a lecsókolt ajakpírt, akkor vesd be a világító szájfényt. A nyalábnyi fényben látni fogod, mit hova kensz.

 
Gizmodiva
Gizmodiva
 
Gizmodiva
Gizmodiva


Az emlékek rózsaszín ködébe burkolózó tinikorszakunkban mit nem adtunk volna egy ilyen frappáns sminkszettért! A mobiltelefonnak álcázott tokban nem is egy vagy kettő, hanem egyből kilenc különböző színű szemfesték található. Egy ilyet villantva garantáltan sztárhelyzetbe kerültünk volna a lánycsoportban.

Gizmodiva
Gizmodiva

Szemnek és szájnak is ingerei ezek a parányi, ínycsiklandozó muffinnak álcázott ajakbalzsamok. A kivitelezés olyan szép, hogy amíg elhagyja az ajkunkat egy halk, áhítozó sóhaj, máris azon gondolkodunk, hol a legközelebbi cukrászda.

 
Urban Outfitters
Urban Outfitters
 
Urban Outfitters
Urban Outfitters

Ennél szemet gyönyörködtetőbb már csak a kedves képeslapnak álcázott neszesszer, amelyben az összes szükséges sminkholmi elfér. Arról nem is beszélve, hogy ilyen ötletes és szép megoldással ritkán találkozunk.

Totally Funky
Totally Funky

Ami viszont nem maradhat ki a felsorolásból, az a cuki szinonimájaként is aposztrofálható Hello Kitty sminktükör. Valahol a lelke mélyén minden nő vágyik egy ilyenre, csak nem meri felvállalni.

 
Hello Kitty
Hello Kitty
 
Hello Kitty
Hello Kitty

 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top