Aktuális

A 8 legjobb strandkütyü

Napfény, kánikula, vízpart! A tökéletes hármast egy-egy ötletes bigyóval, őrült kütyüvel vagy dizájnos használati tárggyal tovább fokozhatjuk.

A napszemüveg hiánya (mert eltört, elveszett, ellopták stb.) felér egy nemzeti tragédiával. Pótlása nem könnyű, de ha már egyszer áldoz rá az ember, akkor érdemes feltérképezni a felhozatalt. Ilyenkor bukkan az ember lánya olyan darabra, amelyet nemcsak a Calvin Klein márkanév tesz vonzóvá, hanem a szárába applikált USB-drive is. A szemüvegcsodának azonban nem csak a 200 dolláros ár az egyetlen szépséghibája: női változata nem létezik, és csak ősztől lehet kapni.

Calvin Klein
Calvin Klein

 

A szappanbuborék-fújás a legnépszerűbb játék a Földön – még a legózást is lekörözi –, hiszen vidám móka, nem helyhez kötött, és a csillogó szappanbuborékok egy ideig mindenkit lekötnek. Csak mellékes adat, hogy évente 200 millió buborékfúvót adnak el a világon. Tim Kehoe is a buborékok rabja: 15 évet és 3 millió dollárt áldozott arra, hogy a gyerekek színpompás szappanlabdacsokat ereszthessenek szélnek. Szabadalma 2005 óta meghódította a világot.

Zubbles
Zubbles

 

Mi lehet jobb, mint egy gumimatracon, hason fekve napozni a ringó vízen? Ugyanez, mondjuk, egy összkomfortos gumifotelben? A beépített ital- és iPod-tartóval, hangszóróval és háromfokozatú masszázsfunkcióval ellátott ülőalkalmatosság tökéletes a vízi lounge-olásra. Ha frissítőre vágyunk, akkor sem kell elhagynunk a kényelmes fotelt, ezzel a távirányítású tálcával magunkhoz édesgethetjük a frissítőt.

Hammacher Schlemmer
Hammacher Schlemmer
After 5 Catalog
After 5 Catalog


Napfény, víz és zene! A strandlabda formájú hangszórók akár néhány kilométeres távolságból is érzékelik az MP3-lejátszó által küldött jeleket. Azt viszont nem érdemes kipróbálni, hogy válik be a szerkezet strandlabdaként. Erre a funkcióra nem adott garanciát a gyártó.

Grace Digital Audio
Grace Digital Audio

 

Ha nem szeretnénk hűtőtáskával kivonulni, de egy üveg víz azért belefér a táskába, akkor nagy hasznát vehetjük ezeknek a praktikus, minimális helyet foglaló teleszkópos poharaknak is.

 

Viszont ha ragaszkodunk a retroéletérzéshez, és strandtáskával vonulunk a partra, legalább ne egy húszéves darabbal érkezzünk. A hűtőtáskák csúcsa ez az MP3-lejátszóhoz csatlakoztatható, rádiós, két hangszórós darab. A megannyi zseb a személyes holmiknak nyújt elegendő helyet, a szállítást pedig a teleszkópos fogantyú és a kerekek teszik könnyebbé.

Igloo Home Page
Igloo Home Page

 

A strandon töltött idő még forróbb lesz, ha a vízparti, évődő flörtölés közös törülközőn folytatódik. Hát még akkor, ha arra az egyik legnépszerűbb összegabalyodós társasjáték, a Twister mezője van rányomva. Nehéz lesz abbahagyni!

Bigyoshop
Bigyoshop

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top