Aktuális

Gyermekvállalás a Vízöntő-korban

A Vízöntő-kor átírta a hétköznapjainkat, a hagyományokra, a régi értékekre lassan a feledés homálya borul, és valami egészen újszerű, meglepő, olykor megdöbbentő dolog veszi át a helyét. Mindez jellemző a gyermekvállalásra is.

Nézz körül a Nők Lapja Ezotéria oldalán,   további érdekes cikkeket találsz.

Ahogyan a kor szelleme diktálja, úgy változik a napról napra a világ, és mi igyekszünk alkalmazkodni hozzá. Ám Vízöntő-kor ide, vagy oda, ezek a szokatlan helyzetek furcsa kettős érzést hoznak létre bennünk.

Különleges helyzetek

Ma már nem kerül fel egyetlen nő ruhájára sem a skarlát betű, ha házasságon kívül szül gyermeket. Az sem ritka, ha más kultúrkörből származik a gyermeke, netán mesterségesen fogant meg vagy programozva szül. Hódít a virtuális család, amikor a világ másik tájáról fogadnak örökbe vadidegen gyermekeket, akivel számítógépen keresztül tartják a kapcsolatot, és akinek a támogatására – vagy az egymáshoz tartozás érzése miatt? – havonta átutalnak bizonyos összeget.

Gyermekvállalás a Vízöntő-korban

De a Vízöntő-kor sajátossága, hogy béranya hordja ki a babát vagy adja a petesejtet, a homoszexuális párok pedig az örökbefogadásért harcolnak. Ezek látszólag megszokott dolgok, de a legtöbb ember magára vonatkoztatva ezeket a helyzeteket már nehezebben tudja elfogadni. Például, ha valakit fiatal korában megkérdezünk arról, ha természetes úton nem lehet gyermeke, akkor elfogadná-e a felkínált lehetőségek bármelyikét? A válasz – asztrológusi tapasztalataim szerint – nem. Ennek oka, hogy az ember a vágyaiban a gyermekáldás általában természetes módon következik be. Ám ha a sors akaratából csak így válik lehetségessé a gyermekvállalás, akkor utólag már el tudják fogadni, meg tudnak vele barátkozni.

Akinek nehéz a dolga

Ahhoz, hogy az egyén be tudja teljesíteni a sorsfeladatát, előfordulhat, hogy különleges körülmények között kell gyermeket vállalnia.

Ám akinek az a feladata, hogy a hagyományok szerint vállaljon szülői szerepet – természetes fogamzással, házasságon belül szülje meg a gyermekét – annak, ahogy egyre jobban haladunk előre a Vízöntő-korban, egyre nehezebb lesz a dolga. Ilyenkor két nagy probléma fedezhető fel: az egyik, amikor a sors nem engedi, hogy meghatározza, mikor fogja megszülni a gyermekét, azaz nem teremtheti meg az ideális feltételeket hozzá. Ha ezek a párok tudatosan védekeznek, később, amikor már akarják a gyermeket, a sors rendszerint nem adja meg természetesen módon nekik. Gyakori az ilyen pároknál, hogy akkor jönne a baba, amikor még nem akarják, mert ez felborítaná a terveiket. Ha a nemtervezettség miatt elvetetik a gyermeket, akkor később nehezen, vagy csak a Vízöntő-kornak megfelelően nyílik rá lehetőségük.

Szexualitás feláldozása

A másik előforduló élethelyzet, amikor valaki azzal a feladattal születik, hogy a szexuális együttlét csak a gyermekvállalás érdekében történhet. Vagyis csak akkor feküdjön le valakivel, ha vállalja a belőle születendő gyermeket. Érdekes, hogy az ilyen nőknek a szervezete általában semmiféle fogamzásgátló módszert nem tud elviselni. De vajon, mit szól ehhez a férfi? Hajlandó-e úgy belemenni egy kapcsolatba, hogy nem védekeznek? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a férfiak inkább a szabadságot választják. A nő ilyenkor maga dönthet, hogy vállalja-e egyedül a gyermeket, vagy azt, természetes úton nem lehet babája.

Ezért fontos, hogy mindenki ismerje meg a saját sorsát, mert ha ennek megfelelően él, ha együttműködik vele, kevesebb csalódás éri.          
     

Asztrológiai  korszakok

Bika korszak: Az egyiptomiak és a görögök korszaka.
Az egyiptomiak megépítik a piramisokat, a görögöknél a szerelemnek papnői vannak.

Kos korszak: A zsidók és a rómaiak kora. Ekkor lép színre Mózes, akinek le kellett számolnia az előző korszak maradványaival. A rómaiakat a háborúk foglalkoztatják.

Halak korszak: Megszületik Jézus, akit a napkeleti bölcsek a csillagok állása alapján kerestek meg. Létrejön a kereszténység.

Vízöntő korszak: A korszak kezdetét ma is vitatják, ám az asztrológusok nagy része a felvilágosodás korára teszi.

 

Tutanhamon titkaiA legfrissebb szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top