Aktuális

Díjat nyert a magyar autó

Civilek díjazták a Suzuki legújabb modelljét. A Suzuki Splash megkapta a Magyar Termék Nagydíjat.
Elnyerte a Magyar Termék Nagydíj címet a Splash, a Suzuki legutóbbi modellje. A díj olyan mutatókat jelképez, mint a tudás, az innováció és a minőség. “A cím viselői olyan kiemelkedő, a gazdasági fejlődést szolgáló termékek, amelyek a tanúsított magyar minőség iránti elismerést és elkötelezettséget fejezik ki.”

A Magyar Termék Nagydíj civil kezdeményezés, amely a minőségtudatos szemlélet elterjesztését tűzte ki legfőbb feladataként. A védjegyet viselő termékek és szolgáltatások a gyártók fogyasztók iránti elkötelezettségét is kifejezik.A díj átadására 2009-ben immár tizenkettedik alkalommal került sor, a Parlament felsőházi termében.

Az Esztergomban készülő Splash-t háromféle motorral szerelik. Létezik egyliteres, háromhengeres 65 lóerős, illetve 1,2 literes, 86 lóerős benzinmotorral, de elérhető 1,3 literes, közös nyomócsöves dízelmotorral is. Utóbbi megelégszik 4,5 liter üzemanyaggal száz kilométerenként. 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top