Aktuális

A legszuperebb madárlátta kütyük

Magunk sem hittük volna, hogy a használati tárgyak között ennyi madaras apróságra bukkanunk. Egyik-másik kütyü annyira nagyszerű, hogy láttán szeretnénk azonnal a saját kalickánkban tudni.

Nem gondoltuk volna azt sem, hogy a lakás minden helyiségében elhelyezhetünk egy-egy odaillő madaras apróságot – talán csak a mellékhelyiségbe nem találtunk megfelelő darabot. Az előszobába ott vannak például a romantikus kalickával és madarakkal díszített, ág alakú fogasok.

Urban Outfitters
Urban Outfitters
Urban Outfitters
Urban Outfitters

A tálalószekrény sötét fiókjaiba biztosan nem suvasztaná senki ezt a bájos kávéskanalat vagy a baglyokkal díszített kenőkésszettet. Vitrinben a helyük!

Patina Stores
Patina Stores

 

Spoon Sisters
Spoon Sisters

A trillázó énekesmadarak nemcsak az etetőben vagy a kertben, hanem a konyhában is örömmel látott vendégek. De csak akkor, ha olyan jól mutatnak, mint ez a színpompás tálca, ezek az élethű hűtőmágnesek vagy ez a szerelmes madárpárnak álcázott só- és borsszóró.

Ikea
IKEA
Catching Fireflies
Catching Fireflies
Pop Deluxe
Pop Deluxe


A madarak nem kerülik el a kedvenc női kiegészítőket sem. Az ékszerek vagy a gyűrűk mellett „ráfészkelik magukat” a neszesszerre, a pénztárcára és a bevásárlószatyorra is.

 
Estsy
Estsy
 
Patina Stores
Patina Stores


Milyen jó lehet a madarak csivitelésére, a patak csörgedezésére és a szél susogására ébredni! Sajnos, ehhez sokaknak mesterséges eszközt kell bevetniük. A madaras óra ugyan csak művi kivitelezője a fenti ébresztésnek, de határozottan jobb, mint a vekkercsörgés.

Coolstuff Express
Coolstuff Express
Kütyüshop
Kütyüshop


A parton ügyefogyottan totyogó pingvinről mintázták ezt a műanyag jószágot, amely zene vagy más hangforrás közelében ütemre kacsázik és csapkod, miközben a pocakján lévő LED-fények villognak. Az édes aprósághoz zenelejátszót is csatlakoztathatsz, mert hangszóróként is működik.

Bigyóshop
Bigyóshop
Bigyóshop
Bigyóshop

 


Ha eddig nem rabolták el a szíved a felsorakoztatott apróságok, akkor ennek a pislogós-bólogatós íróasztali bagolynak nem fogsz tudni ellenállni. A kis USB-háziállat nemcsak hihetetlenül édes, de nem igényel gondozást sem, ráadásul a bagolyköpetektől sem kell tartanod.

 
Kütyüshop
Kütyüshop
 
Kütyüshop
Kütyüshop

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top