Aktuális

Felnőttjáték – Legózz másképp!

Az egyik legzseniálisabb dán találmány idén ünnepli 50. születésnapját. A száraz statisztikák szerint a Föld lakosaira fejenként 62 építőelem jut. A játék népszerűségét a számoknál is jobban bizonyítja a legó ihlette kütyük tömkelege. Ezekből szemezgettünk mi is.

Maga a Lego cég is számos szeretni való holmit kínál azoknak, akik az életük minden területén építenének. Pakolhatsz építőelem alakú sporttáskába, amelynek hátra vehető változata is kapható. Az edzés után pedig legyen kéznél a legós törülköző!

 

www.lego.com

Építő erejű mosolyt zsebelhetsz be a gyerkőceidtől, ha építőkocka alakú uzsidobozba csomagolod a szendvicsüket. Ugyanígy biztos garancia a jó hangulatra, ha a házilag kevert színes elemeket idéző koktélokban legó alakú jégkockák landolnak.

 

www.lego.com

A Lego saját só- és borsszórója mellett álljon egy másik ötlet Joel Hesselgren formatervezőtől a játékos kedvű háziasszonyok legnagyobb örömére. A szórás mennyiségét a piros, négyzet alakú elemmel szabályozhatod.

 

www.yankodesign.com


www.lego.com

Két francia tervező, Thierry Nahon és Philippe Landecker gyermeki szenvedélyüket továbbálmodva alkották meg a Lunatic bútorcsaládot. Az egyenként beszerezhető elemek összerakásánál csak a képzelet szab határt. Az építőkockákat és a különböző kiegészítőket Franciaországon, Olaszországon és Spanyolországon kívül a Homology online webáruházában szerezheted be.

 

Lunaticconstruction.com

Kedvenc kütyüink:

Odapirító pirítósok
Fogdoss egereket!

Ha magadon szeretnéd viselni a szenvedélyed, akkor frappáns kiegészítőkkel teheted épületesebbé a külsőd. Lakó Ákos állítása szerint soha nem akart felnőni. Szenvedélyét és kreativitását némi üzleti érzékkel fűszerezve különböző legóékszerek gyártásába kezdett, amelyeket a honlapján, több budapesti boltban és a WAMP-on is megvásárolhatsz. Hozzá hasonlóan külföldön is vannak, akik legóból készült kiegészítőkkel rukkoltak elő. Dean és Ricky például színes övcsatot és mindent kifejező szíves kitűzőt építettek.

 

www.redaster.com


www.deeandricky.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top