Aktuális

Szellemes apróságok halloweenre

A boszorkányok, szellemek és kísértetek járta ünnepre a formatervezők és a bigyógyártók is készültek néhány hátborzongató aprósággal.

Minden elhagyott nő hálás lehet Raffaele Iannello olasz formatervezőnek ezért a morbid késszettért. Az éles rozsdamentes acél szerszámok tárolójaként ez a műanyag fickó szolgál, akibe minden meggondolás nélkül bele lehet mélyeszteni mindet. Ideális ajándék frissen szakított barátnőnek.

Bigyoshop
Bigyoshop

Van néhány motívum, amely nélkül elképzelhetetlen a halloween! A koponya az egyik, amely végtelenül unalmas lenne néhány friss ötlet nélkül. Kedvenceink a különböző színű kulcssapkák és a plasztik jégkockakészítő.

Fred's Home
Fred’s Home
Fred's Home
Fred’s Home

Halálosan édesek ezek a szellemlámpások, amelyek arra hivatottak, hogy a félősebb gyerkőcök képzeletéből elűzzék a szellemeket, boszorkányokat és mumusokat. A lámpák ötféleképpen világítanak.

Kütyüshop
Kütyüshop
Kütyüshop
Kütyüshop


Azok az irodai rabszolgák sem maradnak le a rémisztő forgatagról, akiknek nincs idejük részt venni a tökös mulatságban. Elég csak beszerezni egy apróságot, például egy szellemes vagy ízléstelen zöld, agy alakú egeret.

Pat Says Now
Pat Says Now
Pat Says Now
Pat Says Now

A horrorfilmrendezők szerint a fürdőszoba nem olyan hely, ahol lágy fényekkel körülvéve és finom illatokba burkolózva merülhetünk el a lágy habokban. Számukra ez a helyiség elképzelhetetlen véres zuhanyzófüggönyök és lábtörlők, hideg színek és velőtrázó sikolyok nélkül.

Perpetual Kid
Perpetual Kid

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top