Aktuális

A szépségkirálynő cserélt gumit Beniknek

Mennyivel jobb egy vérprofi autóversenyző, mint egy szépségkirálynő egy versenypályán? Mit művel egy híresség az autóban? Megmérjük!

Nem kis vállalkozásba fogtunk. A legendás Top Geartől talán nem ciki lopni, így úgy döntöttünk, mi is kérünk egy megfizethető autót (Suzuki Splash), és mi is megautóztatjuk a hazai celebvilágot (na azért nem mindenkit). Pontosabban megkérjük őket, nyomják ki a kocsi szemét a versenypályán!

A szépségkirálynő cserélt gumit BeniknekJövő héttől felváltva adják majd a Splash kulcsait egymásnak a sztárvilág szereplői, hogy megdöntsék a profi pilótánk által beállított űridőt. Benik Balázs 53 másodperc alatt ment körbe a kakucsringi versenypályán, ami nem tűnik megdönthetetlen időnek, mi is a közelébe tudtunk férkőzni.

Az első forgatási napon majdnem meghiúsult a nagy terv, ugyanis Balázs a tökéletes idő érdekében kiszélesítette picit a pályát, ahol egy félméteres gödör előzte meg az út éles szélét. A műsor első sztárvendége, Serdült Orsi szépségkirálynő hiába állt a helyzet magaslatán és hiába cserélt kereket F1-es szerelőket megszégyenítő tempóban, mankógumival sajnos nem volt értelme körözni, így csúszott minden egy kicsit.

 

Kattints ide az előzetesért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top