Aktuális

Tanulásért olcsóbb kötelező biztosítás

Olcsóbb kötelező biztosítást kínál a KÖBE azoknak, akik hajlandóak baleseti statisztikákat olvasni, KRESZ- és baleset-megelőzési tesztet kitölteni havonta egyszer.

Érdekes újdonsággal vágott neki az idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampánynak a Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE). A több mint 170 ezer szerződést kezelő egyesület létrehozta a Tudatos Vezetők Klubját. A virtuális klubbal a balesetmentes vezetést kívánják elősegíteni, miközben a csatlakozók díjkedvezményt kapnak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukból. A kedvezményt azonos szerződő maximum öt gépjárműre érvényesítheti.

Persze a klubtagság kötelezettséggel is jár, a résztvevők vállalják, hogy biztosításuk kezdetétől a szerződés fennállásáig, minden hónapban egyszer belépnek a KÖBE baleset-megelőzési oldalára, ahol, aktuális baleseti elemzéseket, évszaknak megfelelő vezetéstechnikai információkat olvashatnak, illetve kitöltik a havi aktuális baleset-megelőzési és/vagy KRESZ-tesztet.

A kitöltés után ellenőrizhetik saját magukat, hogy milyen találati arányt értek el. 2010 decemberében pedig felmérhetik, hogy az év során mennyit gyarapodtak az ismereteik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top