Aktuális

Bentley gazdag csemetének

Számos különleges kiegészítőt mutatott be a Bentley. A gazdag tulajdonosok villanthatnak a forgalomban, de a gyermeküknek is kijut a jóból.

Megoldotta a Bentley-vásárlók égető gondját a brit autógyár, immár nem csak az előttük vagy mögöttük autózok tudják azonosítani a jármű márkáját, de a mellettük elhaladók is. Olyan különleges felniközepet gyártottak, amelyben 112 km/óráig vízszintesbe fordul a Bentley jelvénye.

Szükség is volt erre, mert mennyire égő, hogy a Rolls-Royce már korábban kínált ilyet. A kiegészítő felszerelhető az Arnage, az Azure, a Brooklands és a Continental modellekre.

Ugyanakkor, hogy szegény gyermeküknek ne kelljen hagyományos szövettel érintkezésbe lépnie, amikor helyet foglal a gyerekülésben, a Bentley elkészítette saját változatát. Ezt természetesen a normál ülésein is alkalmazott legnemesebb bőrrel vonják be, színben igazítva az autóéhoz. Hogy a csemete igazán érezze a törődést a nevét belehímezik a háttámlába.

Bár azt elképzelni sem tudjuk, hogy egy Bentley-tulajnak bármi dolga lenne sötét, kivilágítatlan helyeken a cég új zseblámpával bővítette a kínálatát. A különösen szemrevaló eszköz az autó szivargyújtójáról tölthető.

További újdonság, hogy a Bentley Continental GT és GTC modelleken kis nyílást alakítottak ki az első sárvédőkön, amelyet elegáns fekete rács takar, ez 2010-től krómozott kivitelben is elérhető lesz. A Bentley modellekhez új ponyvát is kínál a gyár, amely teljesen személyre szabható, így ha a tulajdonos akarja, a rendszámot is feltüntetik rajta.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top