Aktuális

Forddal jön a Mikulás

2009 decemberében ismét hazánkba látogat Joulupukki, a finn Mikulás, aki az idén rénszarvasai helyett egy Ford Galaxyval járja majd az országot.

Joulupukki, a finn Mikulás az év döntő részében Lappföldön, Mikulásvárosban él, ám idén ismét ellátogat hozzánk, és hogy december 4. és 13. között az ország számos távol eső pontján minél több magyar gyermek találkozhasson vele személyesen, rénszarvasait ezúttal otthon hagyta, és egy Ford Galaxyval járja majd az országot.

Miután Budapesten, a Kossuth téren felkapcsolja a fényeket az Ország Karácsonyfáján, Joulupukki több vidéki településre is elviszi a gyermekeknek a boldogságot. December 8-án Veszprémbe, 9-én Szolnokra, 11-én Keszthelyre látogat. A lappföldi Mikulás emellett számos jótékonysági rendezvényen vesz részt, ellátogat a Vakok Intézetébe, felkeres mozgássérült és kórházban fekvő gyermekeket is.

A gyermekek örülhetnek, hisz a Galaxy csomagtartója talán még a szánnál is nagyobb helyet biztosít az ajándékok számára.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top