Aktuális

A majdnem tökéletes családi autó

Ez az autó állat jó egy közepes családnak. Akkora, mint egy elefánt, erős, mint a bivaly, szép, mint, hát, mint egy tatu, a maga különleges módján, színváltós, mint egy kaméleon, sokoldalú, mint egy munkakutya. Vajon drága-e, mint a dög?

Két gyerek, sok csomag

Majdnem tökéletes teszt a majdnem tökéletes családi autóval: két gyerek, sok csomag be, tűz le a Balatonhoz, csillagtúrák a környéken. Csak az eső ne szakadt volna végig!

Apa kiszalad, fején a dzsekivel, kinyitja a hatalmas hátsó ajtót. Alatta, az esőtől védve aztán már nyugodtan rendezheti a sok csomagot. Minden kint? Jöhetnek a gyerekek. Akár öt is! Ja, annyi nem, akkor ki kéne pakolni a cuccot. De három simán.

Ez itt fázik? Eszem a szívit: akkor ráirányítom a csak nagyobb, drágább kocsikra jellemző hátsó légrostélyt, hadd dőljön rá a meleg. Annak ott bántja a szemét a nap? Felhúzom neki az ajtóba épített gyári árnyékolót.

Ez itt unatkozik? Lehajtom neki az asztalkát, hadd rajzoljon, egyen, gyurmázzon. Annak ott megmacskásodott a dereka? Kicsit előrébb húzom az ülését, lejjebb döntöm a támlát.

A majdnem tökéletes családi autó

 

160 lóerő, 380 Nm

Az asszony sipít, hogy túlságosan élvezem a 160 lóerőt? Megmutatom neki a műszerfal gombját, hadd örüljön, hogy majd ha megkapja a kormányt (HA megkapja, mondom), a sminkjéhez igazíthatja a fordulatszámmérő színét.

Remek autó ez tehát, apa, anya, gyerekek; mindenki azt kapja benne, amitől boldog lehet. No de akkor miért nem sokkal drágább?

További érdekességekért kattints!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top