Aktuális

Ronaldo olcsó autóra váltott

Nem egy méregdrága luxusautót vásárolt legutóbb Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszisa, hanem egy olcsó családi modellt, egy Hyundai i30-ast.

A Real Madrid portugál támadója, Cristiano Ronaldo a közelmúltban egy Hyundai i30 tulajdonosa lett. A spanyolországi Hyundai márkakereskedői hálózatához tartozó Berge-csoport egy hétre a rendelkezésére bocsátott egy csúcskivitelű i30 2.0 CRDi Premium modellt, amely annyira elnyerte tetszését, hogy a számára alternatívaként felajánlott, német prémium kompakt modell helyett a Hyundai ferdehátúja mellett döntött.

A 2008-ban az év labdarugójának megválasztott, majd a 2009-ben az év legszebb góljáért járó Puskás Ferenc-díjat elsőként elnyert Cristiano Ronaldót azonban aligha lehet majd látni a Hyundai vezetőülésében, hiszen szerződése nyomán egy 580 lóerős Audit használ,  a koreai modellt asszisztensnője vezeti majd.

Ronaldo garázsában mindig is különleges autók sorakoztak: Porsche, Ferrari, Rolls-Royce, Bentley modellek – az autók egytől egyik több tíz milliós árat képviselnek, de Ronaldo fizetéséből telik rá, korábban egy rendszámért 45 milliót adott. A fenti Hyundai valószínűleg nem hozza lázba, annak alapára nálunk 6,5 millió forint.

Edgar Rodriguez, a Hyundai Espana marketingigazgatója szerint “Cristiano Ronaldót lenyűgözte az i30 minősége, valamint ár-érték aránya, és úgy vélte, a Hyundai optimális választás asszisztense számára”

Nem a világsztár labdarúgó az egyetlen, akinek tetszik a Hyundai, a koreai márka immár kilencedik hónapja mutat növekedést az európai piacon. Idén eddig 287 381 Hyundai talált gazdára Európában. Ez 24,2 százalékos növekedésnek felel meg, miközben az európai újautó-piac 5 százalékkal esett az évben.

 

Ronaldo olcsó autóra váltott
 
 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top