Aktuális

Nagycsaládok olasz öröme

A Fiat a kombikat és a közepes egyterűeket egyszerre támadja az új Doblóval. Személyautós futómű, széles motorválaszték, hatalmas belső tér, menetstabilizáló és négy légzsák alapáron. Érdekes lehetőség cuccolós családoknak.

Sok hely, épeszű ár, olcsó üzem. Akinek van három-négy gyereke, ám nincs legalább öt, de inkább nyolc millája új autóra, jó eséllyel valamelyik kisteherautóból származtatott családi dobozosban köt ki végül. És ezzel egyre kevésbé veszít bármit a személyautózás élményeiből.

Nem csak pékeknek

Az elmúlt években a gyártók is felismerték, hogy a süteményeskocsik nagyon kelendőek családi autóként. A franciák különösen ügyesen cuppantak rá a kategóriára; a Citroen BerlingoPeugeot Partner páros kulturált futóműve, csendessége, hosszú extralistája már szükségmegoldásnál jóval többet kínál a buszlimuzinok magas árát megfizeti nem tudó, nem akaró vevőknek.

A Renault az új Kangooval szintén betámadta ezt a piacot, de teljesen leengedhető középső oldalablakain kívül nemigen tudott többet kínálni a másik franciánál.

A németek a Caddyvel, Combóval, Tourneo Connecttel valahogy nem érezték át a műfajt, keményebbek, dübörgősebbek, teherautósabbak. És most a Fiat is lépett egy nagyot.

 

A videóért, a fotókért és a többi érdekességért kattints!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top