Aktuális

5 jégtörő téli apróság

Nincs is jobb tél vége felé, mint tudni, hogy hamarosan itt a tavasz és a nyár. A következő apróságok segítségével szembeszállhatunk a fogvacogtató mínuszokkal.

Már ránézve is melegség járja át a szívünket. Az apró szőrgombolyag nem kucsma vagy fejpánt, hanem az ujjunkra kell húzni. Az extravagáns ékszer valódi nercből készült, így az állatvédők valószínűleg nem rajonganak majd érte. Mindenki más igen.

Insitu
Insitu
Insitu
Insitu

 

Nátha? Influenza? H1N1? A téli időszakban szerencsés, aki elkerüli a betegségeket, és sokszor úgy érezhetjük, ijesztgetnek bennünket a veszélyesebbnél veszélyesebbnek kikiáltott vírusokkal. Talán könnyebb megbarátkozni azzal, hogy ezek a vírusok a levegőben vannak, ha plüssfiguraként a gyerekszobában kuksolnak.

Bigyóshop
Bigyóshop
Bigyóshop
Bigyóshop
Bigyóshop
Bigyóshop

 

A fogvacogtató hidegből a lakásba érve semmi nem esik olyan jól, mint a meleg radiátor elé kucorodni egy kis időre, és forró italt kortyolgatni. Valószínűleg a két gondolat ötvözéséből született ez a különleges bögre, amelyet a radiátor hőmérséklet-szabályozója ihletett.

Entrend
Entrend

Milyen jó lenne, ha a szürke, esős, nyirkos reggelbe egy kis színt lopna valaki! Ezentúl nem kell várnod a csodára. Az esernyő speciális tintával nyomtatott mintái a szivárvány színeiben tündökölnek, ha víz éri őket.

Bigyóshop
Bigyóshop
Forma
Forma

Forralt bort bögréből? Létezik ennél sokkal trendibb megoldás is! Ez a kerámiapohár a karcsú boroskehely és a bögre ízléses hibridje. Csupán egyetlen bajunk van vele: tervezhették volna kicsit öblösebbre is!

Buliajándék
Buliajándék

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top