Aktuális

Triumph – Csábító Nőnapi Ajánlat

Igazán csábító ajánlattal kedveskedik vásárlóinak a Triumph nőnap alkalmából: 2010. március 6-7-8-án -20% kedvezmény jár a vásárlóknak ajándékba a legújabb Triumph kollekcióból, hogy most még könnyebb legyen csábítani!

Triumph - Csábító Nőnapi Ajánlat

Lepd meg magad Nőnap alkalmából a Triumph tündöklően nőies tavaszi kollekciójából!

A több, mint 120 éves hagyományokkal rendelkező Triumph márka méltán világhírű különleges precizitással megalkotott fehérneműiről, melyek az igényes nőknek készülnek.

A 2010-es tavaszi kollekciót a légies anyagok, a málna friss árnyalatai, a narancs és a fekete színek jellemzik. A szenvedélyesség is megjelenik, lágy, és dekoratív anyagok, apró szexis kiegészítők kíséretében.

 

Triumph - Csábító Nőnapi Ajánlat A tavaszi kínálatban a különlegesen szexis darabok mellett, több funkcióval ellátott termék is helyett kapott, melyek különleges szabásuk és speciális anyaguknak köszönhetően csodálatos sziluettet varázsolnak viselőiknek.

Ezek a szexis, de mégis formázó fehérneműk segítenek korrigálni az apróbb hibákat és kiemelik a nőies formákat. Keresd az üzletekben a csábító, fekete csipkés fűzőt- Sexy Lace kollekcióban – illetve az elegáns maxi hasformázó alsót a hozzá illő push-up melltartóval a Lace Sculpture kollekciót.

A nem átlagos méretű vásárlók pedig akár G kosárig is találnak szexis, csipkés modelleket a kollekcióban, melyek speciális kiképzésük révén, nemcsak szépek, de maximális kényelmet is biztosítanak a viselőjük számára.

 

Triumph - Csábító Nőnapi Ajánlat Triumph – Csábító Nőnapi Ajánlat

Töltsd le a kupont és hozd el a mellékelt üzlet listában található Triumph üzletek bármelyikébe és válogass a csodálatos tavaszi kínálatból -20% kedvezménnyel!>>>

Nézd át katalógusunkat!>>>

Az akcióban résztvevő üzletek listáját itt találod!>>>

 

Látogass el megújúlt weboldalunkra! >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top