Aktuális

12 elborult adathordozó

Ma már nem a gigabyte-ok és a technikai bigyók tesznek egyéniséggé bennünket mások szemében, hanem a tetszetős vagy sokkal inkább az őrült dizájn. Merész pendrive-ok közül válogattunk.

Egyesek már attól is híznak, ha csak ránéznek az édességre vagy az ételre. Ők ne szemezzenek ezzel a pendrive-kollekcióval, amelynek az ínycsiklandó tortaszeletek álltak modellt.

Vavolo
Vavolo
Vavolo
Vavolo
Vavolo
Vavolo

Az ételeket formázó darabokat nem lehet megunni. A pizzaszelet, a hamburger és a hot dog sem kerülhette el, hogy átminősüljön fröccsöntött adathordozóvá.

Hamburger, Hotdog
Hamburger, hot dog
Pizza pendrive
Pizzapendrive

Már a gyorskajákat formázó darabokat is inkább pasiknak szántuk volna, de ezeket biztosan. Még mielőtt a „Csillagok háborúja”-fanatikus hölgyek rossz szót szólnának a sztereotípiánkra, maradjunk a tényeknél: 2 GB, PC- és Mac-kompatibilis USB-pendrive bőrébe bújt „Star Wars”-szereplőkről beszélünk.

Bigyóshop
Bigyóshop
Bigyóshop
Bigyóshop

 

Bigyóshop
Bigyóshop

Kevés olyan nőt ismerek, aki ne olvadna el egy száguldozó Mini Cooper láttán. Ha a sportosan nőies kiskocsi nem is lehet a miénk, pendrive formájában még megszerezhetjük magunknak. Ráadásul így kevésbé tűnünk infantilisnek, mint ha matchboxot vásárolnánk magunknak.

Mini Cooper pendrive
Mini Cooper-pendrive

Egyszerű dizájnban sincs hiány, de unalmasságról ez esetben sem beszélhetünk, hiszen olyan kreatív elnevezésű színekben pompáznak, mint napsárga, eukaliptuszzöld, hot pink, karibi kék és lávanarancs. A különböző kapacitású USB-meghajtók másik pozitívuma, hogy jelszóval védhetők a rajtuk tárolt adatok.

Tavaszi pendrive
Tavaszi pendrive

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top