Aktuális

Őrült holmik a mellékhelyiségbe

Akinek a mellékhelyiség berendezése sem mellékes, vessen egy pillantást a következő összeállításunkra. Nem hittük, de még mindig vannak olyan lakásdekorációs elemnek szánt tárgyak, amelyekre rácsodálkozunk.

A vécében tornyosuló könyvek, magazinok, napilapok vetélytársai lehetnek a következő gurigák, amelyekre sudokut vagy különböző gondolkodtató feladványokat nyomtak.

Sudoku wc-papír
Sudokus vécépapír

 

Fejtörő wc-papír
Fejtörős vécépapír

Azoknak, akiknek a toaletten ücsörögve jön meg az ihlet, mostantól nem kell bosszankodniuk, hogy elfelejtik a kreatív gondolatot. Marc Graells formatervező vécépapírtartója egyben tolltartó is. Így nem csak a papír lesz kéznél.

Marc Graells
Marc Graells

 

Marc Graells
Marc Graells

A Trendhunter link- és képgyűjtő honlapon találtuk a következő morcos vécépapír-tároló budiszörnyet. Sajnos a cikk nem említette a forrást, de minket annyira meggyőzött ez a figura, hogy meg kellett mutatnunk.

Morcos wc-papír tároló
Morcos vécépapír-tároló

 

Morcos wc-papír tároló
Morcos vécépapír-tároló

Hello Kitty ebből a körből sem maradhat ki. Az itt látható szett már nem kapható a hivatalos webshopban, de ezért valljuk be, ha tudnánk, sem ruháznánk be az összes elemre egyszerre. Ami sok, az Hello Kittyből is sok.

Hello Kitty szett
Hello Kitty-szett
Hello Kitty szett
Hello Kitty-szett

Nem, ez nem átverés, a vécétisztító kefe valóban Pinocchiót formázza, akit most az orránál fogva vezethetsz. Ráadásul a széles vigyora láttán még rossz érzésünk sem lesz, amiért nyakig nyomjuk a budiba.

Pinocchio-kefe
Pinocchio-kefe
Pinocchio-kefe
Pinocchio-kefe

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top