Aktuális

310 grammal született bébi – videó

Az alig több, mint 30 dekával világra jött Laura hamarosan már az egyéves szülinapját ünnepelheti... Egyedülálló sikersztori a koraszülött osztályról!

Szinte biztosan világrekorder az a kisbaba, aki mindössze 310 grammal látta meg a napvilágot. Ez utóbbi kifejezés a kis Laura esetében nem is pontos: az öt hónap elteltével, császármetszéssel világra segített újszülött ugyanis két hét elteltével nyitotta csak ki a szemét. A tv2 Aktív magazinjában bemutatott „csodabébi” ma már 10 hónapos, és szerencsére teljesen egészséges. A születése körüli problémákat egy évvel ezelőtt a placenta folyamatos leválása okozta – ezért nem tudott tovább fejlődni édesanyja hasában. A császármetszés után Laura még öt hónapot kórházban töltött, ebből 74 napot lélegeztető gépen. A pici, aki születésekor alig volt nagyobb, mint egy mobiltelefon, ma már ugyanolyan fejlett kisbaba, mint kortársai, boldogan játszik szüleivel, sőt – mint igazi csodagyerek – profin pózol a kameráknak…

Nézd meg Laurát – videó »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top