Aktuális

Mi vár Magyarországra? – Az asztrológus elárulta

A csillagokat vallattuk arról, vajon mit hoznak Magyarország számára a választási eredmények.

Az asztrológus kíváncsi ember, ha nem lenne az, más pályát választott volna. Így természetesen engem is érdekelnek a választás esélyei és következményei. Mi mást tehetnék, mint a horoszkópokban keresem, és remélhetőleg találom a helyes választ. A képletek alapján kialakult véleményemet természetesen szeretném megosztani másokkal is, ezért írom le mindazt, amit a képletből kiolvasok. Igaz, amikor e sorokat írom, még két hónap választ el az első fordulótól, amikor pedig az olvasó kézbe kapja a magazinunkat – velem ellentétben – már mindenki tudni fogja az első eredményt.

Változás és átalakulás 

Április 11-én nem sokkal napkelte előtt kezdődik az első forduló. A Nap és az Ascendens a Kos jegyében jár, tehát egy meglehetősen lendületes folyamat kezdetét jelzi. Talán ezen a napon a szokásosnál kicsivel több lesz a feszültség és izgalom, de csak alig észrevehetően. A horoszkópban egyetlenegy jelentős konstelláció mutatja az esemény fontosságát: ez a Szaturnusz és az Uránusz szembenállása. A következménye változás, átalakulás. (Erről a bolygóállásról később még szeretnék néhány gondolatot elmondani.) Ezen kívül a horoszkóp szinte jelentéktelennek tűnik, önmagában véve nem sokat mond. A Magyar Köztársaság képletével összehasonlítva azonban számtalan kedvező jelzést találunk arra, hogy az eredménytől függetlenül, mindannyiunk számára előnyös döntés születik.

A második forduló április 25-én, már az olvasónak is a jövő ígérete. Ez megpecsételi, véglegesíti, és csak kis mértékben módosítja a korábbi döntéseket. Ennek a választásnak a horoszkópjában már a Nap és az Ascendens a Bika, szilárd jegyében található. A döntés tehát már tartósabb következményeket mutat. Ez a horoszkóp már sokkal mozgalmasabb, eseménydúsabb jelzéseket mutat. Úgy gondolom, természetes is, hogy így van, mert egy ilyen alkalommal nemcsak az elégedett emberek örülnek majd az eredménynek, hanem – érthető módon – sokak éreznek csalódást. A csalódás pedig indulatokat ébreszt, feszültségeket hoz felszínre.

A képlet ura, a Vénusz nagyon kedvező fényszögek mellett, a káoszt, a tisztázatlan dolgok bolygóját képviselő Neptunnal kerül rossz fényszög kapcsolatba, a hamisítások, félrevezetések, netán csalások árnyéka vetül a jó eredményre. A felkelőben lévő Merkúrral ugyancsak rossz fényszögbe kerül a harcias Mars. Ez a bolygóállás vitákat, szócsatákat jelez. A népet, a tömegeket képviselő Hold szemben áll a törvények bolygójával, a Jupiterrel. Ebből is adódhatnak nehezen feloldható feszültségek.

A Köztársaság képletével összehasonlítva ennek a választásnak a horoszkópja derűlátásra, jó reményekre ad okot, a kedvező fényszög kapcsolataival. Név és cím nincs a horoszkópban. Hogy melyik párt jut a Parlamentbe és a győztes milyen arányban érezheti nyertesnek magát, arra csak óvatos következtetésekkel volna mód. Éppen ezért erre nem vállalkozhatok, mert nem vágyom méltatlan dicséretekre, és még kevésbé szeretnék számtalan haragost, ellenséget gyűjteni magam köré.

Fény az alagút végén

Mi vár Magyarországra? - Az asztrológus elárultaA választások lezajlanak, az eredmények megszületnek, és ezután következhet a fontosabb kérdés. Hogyan tovább? Mik lesznek az eredmények, illetve a következmények? Először is tágabb perspektívában kell nézni a horoszkópok üzenetét. Minden egy folyamat, az események, pedig ennek csak állomásai. Hazánk kis része a világnak és mindaz, ami a világban történik nagyon is kihat a sorsunkra. Ha az államot emlegetjük, nem tekintjük olyan fontosnak a dolgot, mintha azt mondanánk, hogy: mi mindannyian, tíz millióan, akik itt élünk. Tehát rólunk van szó!

Korábban már említettem a Szaturnusz és az Uránusz szembenállását, aminek a jelzéseit nagyon jól érezhetjük a gazdasági válságban, ami a pénzügyi világot érinti és azokban a fordulatokban, amik a korábbi más közeli és távoli országokban történtek választások, vagy kormány krízisek formájában. Ne az okokat keressük, a tényeket nézzük: Magyarország hullámvölgyben van. Az egy kicsit sem vigasztaló, hogy sokan mások is ezzel a problémával néznek szembe. Innen nekünk is ki kell kapaszkodni. A súlyos viharban vergődő hajónak bárki fogja a kormánykerekét, nehéz küzdelem vár rá.

Javulásban bízhatunk, csodát aligha remélhetünk. A Szaturnusz és Uránusz kapcsolat mellett, a mindent átalakító Plútó hatását is érezhetjük, illetve érezheti a világ évek óta. Ez azért lassan múlóban van, de nem lesz könnyű kivárni, míg elmúlik. Azért, ahogyan mondani szokták: már látszik a fény az alagút végén.

 Utazás a mágiák és varázslatok földjéreNők Lapja Ezotéria»

Ízelítő a tavaszi tartalomból:
• Újraszületési  horoszkóp
• Gombos Edina: Kubai varázslat
• Az élet körforgása – reinkarnáció
• Erdélyi Mónika: Véletlen egybeesések
• Számmisztika: Életünk küldetése

 Itt tudsz előfizetni! »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top